Tragédie na opavské střelnici Devítka: Mladík si vpálil kulku do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragédie na opavské střelnici Devítka: Mladík si vpálil kulku do hlavy!

Na této střelnici se tragédie odehrála.
Na této střelnici se tragédie odehrála. (Foto Střelnice Devítka)

Šel si mladík (†18) zastřílet na střelnici už s myšlenkou, že nakonec zbraň otočí proti sobě, nebo to byl momentální zkrat? Otázka, kterou se nyní snaží rozlousknout kriminalisté. Tragédie se odehrála na soukromé střelnici pro veřejnost Devítka v ulici Olomoucká v Opavě.

„Je nám velmi líto ze sdílení této smutné zprávy. Na střelnici došlo k tragické události, kdy přišel o život mladý člověk. Správce udělal maximum, aby tomu zabránil, ale zákazníka se, bohužel, nepodařilo zastavit,“ uvedli hned po činu zástupci Devítky na sociální síti. Podle nich nelze slovy popsat hlubokou lítost, kterou cítí a vyjadřují rodině. Děkují také všem, kteří jim pomáhali situaci zvládnout, a doufají, že se nebude opakovat. „Mladík si nejdříve vyzkoušel několik palných zbraní. Pak si nečekaně půl hodiny po poledni jednu přiložil ke spánku a vystřelil,“ vylíčil mluvčí policie René Černohorský.

 

Pro těžce zraněného přiletěl vrtulník a transportoval ho do ostravské fakultní nemocnice, kde však svým zraněním podlehl. Poté u něj byla nařízena soudní pitva. „Kriminalisté u této události vyloučili cizí zavinění,“ doplnil René Černohorský s tím, že obdobný případ se v Devítce stal zhruba před dvěma lety. S ohledem na pozůstalé se policie rozhodla, že nebude k činu poskytovat další podrobnější informace.

Přečtěte si
Tomáš Lubovský
3. 7. 2023 • 20:42

Rozum není obočí. Nemáš nedomaluješ.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.