Dopravní kolaps v Paříži, pro reklamu všechno: Kabelky jako autobusy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dopravní kolaps v Paříži, pro reklamu všechno: Kabelky jako autobusy

Okénka a za nimi jsou vidět cestující.
Okénka a za nimi jsou vidět cestující. (Foto ara)

Tyhle kabelky rozbouraly Paříž, způsobily poprask v ulicích města. Módní válec Jacquemus se rozjel hustě vpřed a je zase k nezastavení! Fanoušci uznale hodnotí reklamní zásah, vytvořit autobusy ve stylu obřích kabelek a poslat je do běžného provozu, to je geniální marketink.

Mluví se o tom, každý by se chtěl svézt. Kabelky proslulé titěrností a filigránským provedením jsou najednou takové kolosy? Jacquemus Le Bambino jako obří jezdící tašky. A v nich lidi jako pasažéři? Virální video obletělo svět. Jenže dopravní zácpa se nekonala, cestující nikam nejedou, ani tyhle tašky neuvidíte.

Kabelková firma přiznala, že jde o 3D vykreslení reality, prostě fejk, věrná animace. Čokoládově hnědá, růžová a oranžová kabelka jsou virtuální, kdo se pozorně dívá, na chodníku si všimne nápisů BAMBINO a JACQUEMUS. Ty tam také dokreslil počítačový grafik. Je ale úžasné, jak dokonale to vypadá a jak jsme nejdřív všichni naletěli. Už kdysi marketéři z Jacquemus u instalovali do bankovního sejfu obří stroj na popcorn, mívají vtipné nápady.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.