Horor na dálnici u Mikulova: Řidič felicie ujížděl v protisměru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Horor na dálnici u Mikulova: Řidič felicie ujížděl v protisměru!

Řidič stříbrné felicie vjel do D52 v protisměru. Šofér v levém pruhu se mu okamžitě snažil uhnout strhnutím volantu doleva.
Řidič stříbrné felicie vjel do D52 v protisměru. Šofér v levém pruhu se mu okamžitě snažil uhnout strhnutím volantu doleva. (Foto Policie ČR)

Horor zažili řidiči, kteří jeli na dálnici D52 ve směru na Mikulov. Ve čtvrtek kolem půl osmé ráno jela proti nim z čista jasna stříbrná felicie. Někteří z šoférů měli co dělat, aby dokázali zabránit srážce.

Zděšení nastalo u exitu 16 poblíž Bratčic. „Okamžitě jsme vyslali na místo vrtulník a zastavili provoz na dálnici,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb. Policisté pátrali po řidiči hazardérovi a začali přitom zkoumat kamerové záznamy.

„Zjistili jsme, že řidič ujel po dálnici naštěstí jen desítky metrů, i tak ale vytvořil nebezpečnou situaci. Pátráme po něm. Výrazně by nám pomohlo svědectví a ideálně i záznamy z palubních kamer řidičů, kteří v tu dobu projížděli kritickým místem,“ vyzval Šváb veřejnost ke spolupráci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.