Fuj, ty ale smrdíš! Nejčastější důvody Čechů k rozchodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Fuj, ty ale smrdíš! Nejčastější důvody Čechů k rozchodu

Později se může stát, že vystřízlivíte a cítíte všechno!
Později se může stát, že vystřízlivíte a cítíte všechno! (istockphoto.com)

Kdo z nás by nechtěl být pro svého partnera dokonalý? Úzkostlivě dbáme o svůj zevnějšek, vymýšlíme netradiční místa pro rande, vyvařujeme kulinářské speciality. Přitom za tím, že jde vztah nakonec k šípku, většinou stojí úplné banality...

Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu, který na vzorku 2 tisíc dospělých respondentů uskutečnila agentura OnePoll. Celých 65 % dotázaných přitom uvedlo, že někdy ukončilo svůj vztah kvůli tzv. »fuj faktoru «. Zkrátka a dobře se jim jejich miláček zhnusil, a to z různých důvodů. Níže jsou ty nejčastější z nich. Nezanedbatelný podíl populace ovšem posílá partnera k šípku, protože se obouvá do bot bez ponožek, nosí sluneční brýle i v interiéru, mluví příliš nahlas nebo má moc dlouhé nehty.

24% 

lidí dalo svému partnerovi kopačky, protože jim jednoduše nevoněl. Po prvotním poblouznění smyslů si musel(a) přiznat, že vůně vyprchala! Feromony jsou zkrátka důležité...

21 %

žen se nechce smířit s tím, že jejich drahý výrazně přibral, přitom se o to třeba samy postaraly skvělou kuchyní. Na druhé straně jen 17 % mužů nepřekousne, že jejich polovička lehce nakynula!

20 %

dotázaných ukončilo vztah, protože byl jejich protějšek nezdvořilý na obsluhu v restauraci. Slušnost se vyplácí! Hrubiány nebo hysterky, co poroučejí, nejlépe otestujete v podniku, kde je číšník louda.

16%

žen nerozdýchá, když má jejich miláček opatlaný displej na hodinkách. Tady je rada jasná: nosit po kapsách vlhčené ubrousky.

15%

žen nesnáší, když partner mluví o sportovním týmu jako o »nás«. Tak bacha, pánové, i to může být důvodem k rozchodu.

15%

mužů se rádo rozloučí s ženou, která věří horoskopům. Takže pokud vás víc zajímá astrologie než vzájemná přitažlivost, zbystřete.

14%

mužů nedokáže překousnout, když se s nimi žena na schůzce nechce podělit o jídlo, a řeší tuto situaci rozchodem. Je prostě lepší se rozdělit, a to za všech okolností...

Přečtěte si
horstfuxteleshop
1. 1. 2024 • 10:54

A co když ta holka hlučně *** a prdí na záchodě v paneláku?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.