Fanoušci fotbalu truchlí: Sejdeme se ve slávistickém nebi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fanoušci fotbalu truchlí: Sejdeme se ve slávistickém nebi!

Požár chaty v Předlicích nepřežil tatínek Martin, maminka Sandra a dvě holčičky Natálka s Emou.
Požár chaty v Předlicích nepřežil tatínek Martin, maminka Sandra a dvě holčičky Natálka s Emou.  (Blesk: Helena Lacinová, Facebook)

Milovali fotbal, fandili Slavii. Martin T. (†31) se Sandrou K. (†27) a jejich holčičkami Natálkou (†3) a Emičkou (†2) zemřeli po požáru chatky v ústeckých Předlicích. Fanoušci klubu jim nyní do nebe posílají vzkazy.

K tragédii došlo v sobotu před osmou ráno v chatce jejich příbuzné. Ta je z toho podle souseda vyřízená, sama utrpěla popáleniny. V plamenech uhynula i všechna zvířata, která zde chovala. Ještě v pátek večer se bavili. Martin T. popíjel pivo, ke zpěvu si zapálil i cigaretu. To ještě netušil, jaká pohroma je druhý den čeká. Dcerušky, které s mámou byly v horním patře, se nejspíš vydal zachránit, sám také zemřel. Neštěstí zasáhlo nejen blízké, ale i fanoušky Slavie, s nimiž se rodina setkala na výjezdu v Liberci.

„Bylo mi ctí vás poznat, byli jste dobří lidé, super rodiče a nejvíc mě mrzí, že s vámi odešly i dvě malé holčičky... Strašná tragédie, držte tam nahoře ve slávistickém nebíčku místo, sejdeme se tam. Ať je vám všem čtyřem zem lehká,“ napsal na fanouškovskou skupinu Michal Š.

Dvě verze

Případ nadále šetří kriminalisté. „Prověřujeme dvě možné verze vzniku požáru, a to technickou závadu a nedbalost. Soudní pitva vyloučila, že by na smrti zemřelých měla podíl třetí osoba,“ řekla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.