Putinova blondýna najatá herečka? Vyznamenaná vojanda, rybářka na výpravě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Putinova blondýna najatá herečka? Vyznamenaná vojanda, rybářka na výpravě...

Mezi vojáky u Putinova novoročního projevu.
Mezi vojáky u Putinova novoročního projevu. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Další z poťouchlých triků Vladimira Putina (70)! Zjistilo se, že jednu a tutéž blondýnu využívá ruský prezident při různých příležitostech k propagačním fotkám. Je to najatá herečka, nebo členka jeho ochranky?

Když kremelský vládce přednášel svůj poslední novoroční projev se skupinou vyznamenaných vojáků v pozadí, stála mezi nimi znovu i žena se světlými vlasy, kterou televize Rossija představila jako kapitánku zdravotnické služby Annu Sergejevnu.

Nápadně podobná žena ale stála po boku diktátora už při vánoční mši v novgorodském klášteře v roce 2017 nebo o rok dřív na plavbě po Ilmeňském jezeře, kde sehrála roli rybářky! Podle ukrajinských zdrojů se ve skutečnosti jedná o členku prezidentovy ochranky.

Mše v kostele (2015).

I někteří Rusové mají jasno a na sociálních sítích tvrdí, že tajemnou blondýnou by mohla být poslankyně za Novgorod, členka strany Jednotné Rusko Larisa Borisovna Serguchinová (57). Převažuje ale názor, že jde o najatou herečku. Putin je podle nich příliš paranoidní na to, aby se setkal s obyčejnými ruskými občany. Bojí se atentátu, a tak si místo běžných občanů najímá herce. Podobně se straní všech styků s veřejností i exprezident a expremiér Dmitrij Medvěděv (57).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.