Bojím se, že je mrtvý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bojím se, že je mrtvý

Honzík, když byl ještě šťastný s tátou. Ten se teď snaží svého syna najít na vlastní pěst.
Honzík, když byl ještě šťastný s tátou. Ten se teď snaží svého syna najít na vlastní pěst. (pro Aha! – Martin Průša)

TÁBOR – Ani pomyšlení na shánění dárků nemá Roman Rokos (28) z Tábora. V létě mu jeho bývalá přítelkyně Antonie Stašková (38) unesla jejich společného syna Honzíka (5), kterého přitom soud svěřil otci. Od té doby nedělá muž nic jiného, než že ho po celé republice hledá. První Vánoce bez syna si prý ani nedovede představit, navíc existuje podezření, že by matka mohla Honzíka zabít.

Otec uneseného Honzíka by dal všechno za Vánoce se synem!

Policie doposud Honzíka ani Antonii Staškovou nenašla. Roman Rokos tak tráví víkendy tím, že jezdí po republice a syna hledá. „Je před Vánocemi, a já jsem na dně. Nevím, co budu bez Honzíka dělat. S mou přítelkyní hledáme, pátráme a jezdíme pořád, ale zatím nikde nic. Ani mezi svátky to nevzdáme a budeme pátrat dál,“ svěřil se Aha! otec dítěte.

Honzíkův táta se o život malého syna bojí. A ví, proč. Jeho bývalá partnerka byla totiž kdysi matkou tří dětí. Dvě se nedožily ani roku života, třetí dceru Soňu (16) vychovává babička. Také dívka si ale od své matky prošla prý úděsným týráním.

„Co bych dal za to strávit svátky s Honzíkem,“ říká se slzami v očích nešťastný Roman Rokos.

Podle posledních zpráv by se Stašková s malým Honzíkem mohli ukrývat buď v západních Čechách, nebo naopak v okolí Prostějova.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.