Gruzín zbil čtyři muže boxerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gruzín zbil čtyři muže boxerem!

Podezřelý cizinec.
Podezřelý cizinec.  (Foto Policie ČR)

Pěstmi, boxerem a kuchyňským nožem napadl muž během tří hodin čtyři lidi v Praze 4. Podezřelého Gruzína Rati Javakhishviliho (35) nyní kriminalisté stíhají jako uprchlého.

Loupež, vydírání a ublížení na zdraví řeší policie od poloviny března. O případu informovala včera. Pachatel nejprve zaútočil na své dva spolubydlící (40 a 25). Staršího udeřil do hlavy, pak nožem zasáhl rovněž do hlavy mladšího, který kamaráda bránil. To mu ale nestačilo. „Nasadil si na ruku boxera a pokračoval opakovanými údery pěstí do horní části těla,“ uvedla policistka Eva Kropáčová.

O necelé dvě hodiny později na ulici srazil boxerem k zemi kolemjdoucího (44), ten upadl do bezvědomí. Poté se útočník vrátil domů. Tam přiložil nůž ke krku čtvrtého muže (38), který u něj rovněž přespával. Chtěl, aby mu slíbil, že nezavolá policii, a aby mu dal peníze. Když je nedostal, zbil i jeho. Gruzínovi hrozí až 12 let vězení.

Volejte policii

Víte, kde se podezřelý nachází? Volejte na linku 158. Nesnažte se ho zadržet, může být nebezpečný!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.