Boxer stanul před soudem: Ubil a upálil Tomáše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Boxer stanul před soudem: Ubil a upálil Tomáše!

Obžalovaného přivedli v poutech.
Obžalovaného přivedli v poutech. (Foto Aha – Jiří Nováček, ara)

Měl měsíc před svatbou a před sebou nádherný život. Nic z toho se ale nestalo. Tomáše O. (†27) loni v červenci v brněnských Černovičkách brutálně ubil a upálil zfetovaný boxer Alain B. (30). Včera kvůli tomu stanul před soudem.

Zdivočelý primitiv muži u odlehlé garáže nejdříve zasadil do hlavy devět ran ocelovým montážním klíčem. Oběť, kterou nikdy předtím neviděl, naložil do auta a vůz zapálil. Poté se dal na zbabělý útěk. Syn televizní producentky umíral v ukrutných bolestech. „Vzal jsem si trojnásobnou dávku pervitinu než obvykle. Byl jsem úplně mimo realitu. Uviděl jsem auta a chtěl odmontovat součástky, které bych prodal do sběru,“ hájil se včera boxer. Když páčil bočnici, slyšel přijíždět auto. Předstíral proto, že auto opravuje. „Pána jsem ani neviděl, dělal jsem, že otvírám jedny z dveří. Natrefil jsem ale přímo na jeho garáž. Křičel na mě, že jsem zloděj. Dal mi něčím zezadu do hlavy, já mu ale podkopl nohy a sedl si na něj,“ popisoval obžalovaný. Pak ho prý chytil amok. „Myslím, že byl brzy mrtvý. Záchvat si neumím vysvětlit. Měl jsem asi toxickou psychózu,“ líčil klidným hlasem boxer. Za brutální vraždu mu hrozí doživotí.

Boxer Alain B. u soudu v Brně

Video se připravuje ...

Litoval jen sebe

„Co všechno jsem udělal, jsem zjistil až ze spisu,“ tvrdí boxer. „Stal se velkej prů*er. Vím, že svého tříletého syna dlouho neuvidím,“ prohlásil obžalovaný z vraždy. Mrtvého Tomáše před soudem ani jednou nepolitoval. Po nevinné oběti zůstaly žalem zlomené maminka a snoubenka.

Přizabil dva lidi

Poté, co Tomáše O. tak brutálně sprovodil ze světa, pokračoval Alain B. v dalším běsnění. V nedalekém autobazaru přizabil další dva lidi, ukradl džíp a šílenou rychlostí prchal před strážci zákona. „Zastavily ho až varovné výstřely v Křenovicích,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.