Rodinná tragédie ve Lhotě pod Hořičkami: Syn (35) ubodal rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rodinná tragédie ve Lhotě pod Hořičkami: Syn (35) ubodal rodiče!

V této vesnici k dvojnásobné vraždě došlo!
V této vesnici k dvojnásobné vraždě došlo!  (Foto ara)

Krvavý masakr se odehrál před páteční půlnocí ve Lhotě pod Hořičkami na Náchodsku. Muž (35) v ní zavraždil vlastního tátu (†72) a mámu (†67).

K mordu došlo v rodinném domě, kde syn s rodiči žil. Policie ho zadržela na místě poté, co tátu, který dříve pracoval jako elektrikář a mámu, která už byla také v důchodu, ubodal. Po obvinění včera putoval do vazby. „Hrozí mu 15 až 20 let, nebo výjimečný trest,“ uvedla policistka Iva Kormošová. V domě údajně byli v době události na návštěvě příbuzní a svědky útoku měly být malé děti. Záchranka k nim musela vyslat psychologickou pomoc.

Drogy, léčebna, smrt psa...

Proč muž rodiče zamordoval, není jasné. Podle lidí v obci si oba delší dobu stěžovali, že se k nim syn chová agresivně a báli se, že je jednou zabije. To se nakonec stalo pár týdnů poté, co doma usmrtil psa. Také prý bral drogy a několikrát byl v léčebně, protože měl psychické problémy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.