4 tipy na večerní film. Bláznivá komedie nebo akční drama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

4 tipy na večerní film. Bláznivá komedie nebo akční drama?

 (Voyo.cz)

Plánujete si večer odpočinout a v televizním programu jste nenašli nic zajímavého? Nevadí. Můžete si vybrat film online. My jsme pro vás vybrali čtyři filmy, u kterých si nejen odpočinete, ale i pobavíte, nebo si užijete napětí.

Všechny tyto filmy najdete online třeba na Voyo. Pokud ještě nemáte svůj účet, tak můžete využít šanci zhlédnout tyto i další filmy online úplně zdarma.

21 mostů

Americký akční film, ve kterém musí detektiv Andre Davis (Chadwick Boseman) vyšetřit loupežné přepadení, při kterém zemřelo několik jeho kolegů. Jít po stopách zločinců se zdá čím dál těžší, zvlášť když někteří policisté ví o celém případu více než ostatní. Detektiv, který jde ve šlépějích svého otce, respektovaného policisty, musí být neustále ve střehu, dokud nezjistí, co za loupeží drog stálo.

Nejkrásnější den

Co byste dělali, kdybyste zjistili, že vám do konce života zbývá už jen několik týdnů či měsíců? Andy (Florian David Fitz) s Bennem (Matthias Schweighöfer) se rozhodnou, že zůstat v hospicu není to, co by chtěli. Rozhodnou se pro útěk, aby zažili ještě jeden mejdan. Ten poslední, který bude nezapomenutelný pro ně i všechny, kteří s nimi přijdou do kontaktu. Úspěšné německé komediální drama vás pobaví i přinutí zamyslet se nad tím, zda žijete život opravdu naplno.

Kód Enigmy

Hrdinství zůstalo zapomenuto. Spořádaný profesor matematiky a kryptoanalytiky Alan Turing (Benedict Cumberbatch) nahlásí na policii vloupání do vlastního bytu. Po příjezdu však policie začne vyšetřovat jiný zločin. Zločin, ve kterém je v hlavní roli právě geniální matematik, jenž byl obviněn ze sexuálních napadení. Nikdo však neví, že jde o jednoho z hlavních hrdinů druhé světové války. Muže, který pomohl prolomit kód německého šifrovacího stroje Enigma a výrazně tak překlopil misky vah na bojišti na stranu západních zemí.

96 hodin

Každý rodič má strach o své děti. Platí to dvojnásob, když jsou ve věku teenagerů a vydají se na výlet do zahraničí. Bývalý agent Bryan (Liam Neeson) má sedmnáctiletou dceru, která plánuje výlet do Paříže, kam jí dovolí odjet pod podmínkou, že se bude v pravidelných intervalech hlásit. Vše jde, jak má. Až jednou zazvoní telefon, při kterém uslyší Bryan něco, co rozhodně slyšet neměl. Jeho dceru právě někdo unáší. Musí se tak vydat na vlastní pěst do Francie a zachránit svoji dceru. Má však jen omezený čas.

Seznam filmů jsme seřadili podle ročníku od nejnovějšího k nejstaršímu. Pokud bychom se ale podívali na hodnocení filmů na stránkach IMDB, tak právě filmy Kód Enigmy (2014), a 96 hodin (2008) vyšly z hodnocení jako nejlepší.

Řebříček s hodnocením:

21 mostů - 6.6

Nejkrásnější den - 6.4

Kód Enigmy - 8

96 hodin - 7.8

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.