Babiš místo Sněmovny jezdil karavanem: Nebudu poslouchat ministra, vzkázal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babiš místo Sněmovny jezdil karavanem: Nebudu poslouchat ministra, vzkázal

Babiš místo práce rozdával koláčky. Na Vyškově bylo podle něj hezky
Babiš místo práce rozdával koláčky. Na Vyškově bylo podle něj hezky (Facebook/Andrej Babiš)

Nekecáme, makáme! To vzkazoval Andrej Babiš (67, ANO) ze svých billboardů. Teď ale místo makání ve Sněmovně raději nasedl do karavanu a odjel na jižní Moravu. A vysvětlení? „Nebudu poslouchat ministra neschopného zvládnout ukrajinské uprchlíky,“ vzkázal.

Ze čtvrtečního jednání Sněmovny, která rozhodovala o prodloužení nouzového stavu do 30. června, se poslanec Babiš omluvil z pracovních důvodů. Místo hlasování se však na jižní Moravě věnoval kampani, o které ovšem nemluví jako o kampani... Až potom, co koaliční poslanci na Babišovu absenci upozornili, přispěchal expremiér s vysvětlením.

„Byla to mimořádná schůze a kvůli zbytečnému nouzovému stavu přece nebudu poslouchat ministra neschopného zvládnout ukrajinské uprchlíky,“ napsal na Twitter. „Ona i mimořádná schůze je práce, pane poslanče. Ale chápu, že víno, tanec a koláčky jsou lákavější. A mimochodem, my tu krizi zvládáme. Pomohli jsme 350 tisícům lidí, kteří utekli před válkou,“ pustil se do Babiše ministr vnitra Vít Rakušan (43, STAN).



Přečtěte si
AliAlice
23. 5. 2022 • 13:34

Vůbec se nedivím,že volil raději výjezd do terénu,než poslouchat ty jalový kecy které nic neřeší pořád dokola o ničem...

-bello-
22. 5. 2022 • 00:43

Pane učiteli Rakušane, odstupte z té funkce a vezměte s sebou i květnatě hovořícího učitele Fialu.
Ve školách je třeba každé pracovité ruky !
A v České republice jsou dnes statisíce rukou natažených jen na slevy. Oba jste dějepisáři, nalistujte v mytologii a řekněte mi, kdo ten Augiášův chlív v Česku uklidí. Takový Héraklés se nenarodil!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.