Nečekané rozhodnutí Šípa po smrti Náhlovského | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Nečekané rozhodnutí Šípa po smrti Náhlovského

Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský 24. února během Minipárty v Nymburce. Bavič v poslední době výrazně zhubl.
Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský 24. února během Minipárty v Nymburce. Bavič v poslední době výrazně zhubl. (Foto VM ART production)

Šestasedmdesátiletý Karel Šíp objížděl s kolegou Pepou Náhlovským (†72) republiku s projektem Minipárty. Jak to bude se zájezdy po nečekané smrti posledního Krušnohorce?

„Vážení diváci, pořad Minipárty s panem Karlem Šípem se uskuteční v původních a dlouho dopředu plánovaných termínech. Události posledních dní (odchod J. Náhlovského) nás bohužel přinutily zvolit jinou, ale už dříve vyzkoušenou variantu pořadu. Minipárty tedy nekončí, jak bylo chybně prezentováno v některých médiích. Výběr hosta je vždy na panu Karlu Šípovi a v tomto duchu bude takto i pokračovat. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti," píše na se na oficiálních stránkách talkshow.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

„Svět bude zas o něco smutnější. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět,“ okomentoval odchod kolegy a přítele Josefa Aloise Náhlovského Karel Šíp. Zájezdní show na motivy televizního pořadu Všechnopárty tudíž pojede dál, známý bavič si odteď ale bude muset na pozvané hosty vystačit bohužel zcela sám.

Jiřina Bohdalová na pohřbu Náhlovského: Přitrouble jen působil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.