Karel Šíp: Zrušili natáčení Všechnopárty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Šíp: Zrušili natáčení Všechnopárty

Karel Šíp
Karel Šíp (ČT)

Současná vlna covidu-19 zastihla i Karla Šípa (76)! Kvůli tomu, že se potkal s pozitivním člověkem, musela Česká televize zrušit hned dvě natáčení jeho Všechnopárty.

„Jsem jen v karanténě,“ napsal deníku Aha! Šíp, který bude minimálně do pátku doma. „Proto musíme v termínech 31. ledna a 1. února natáčení Všechnopárty zrušit,“ sdělilo na svých stránkách divadlo Semafor, kde pořad vzniká. „Omlouváme se za komplikace. Stávající vstupenky lze vyměnit v pokladně divadla za další termíny natáčení,“ doplnilo ještě vedení divadla. České televizi nezbývá, než tento a příští pátek odvysílat starší díly Všechnopárty a s novými vyčkat do té chvíle, než je Šíp natočí.

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
2. 2. 2022 • 13:18

váš nový příspěvek jen dokazuje, jaký jste jouda Raději už nepište, každým dalším příspěvkem to akorát dokazujete. Pa kaktusáčku

mejlika
2. 2. 2022 • 10:36

Víte co kaktusi, jak vás tak sleduji, jste nenávistí k Šípovi přímo posedlý Jo a když se můžete dívat na Horníčka vy, tak proč by ne jiní diváci? Snad si každý umí najít starší věci v archivech, ne? Já, i když Horníčka pamatuji, tak mne taky už nezajímá, ale zajímají mne jiné pořady a vy se třeba vztekněte Ještě by mne zajímalo, kam se jako Šíp cpe??? A jestli myslíte, že se nacpal sem do bulváru, tak jste vedle, jako ta jedle. Bulvár si píše co chce a nemusí přitom s dotyčným vůbec mluvit Svoje informace sbírá bulvár jinde a vy jste teda fakt naivní, že každý volá do novin, aby něco o něm napsali. Hezký den vám přeji a běžte se rozčilovat třeba na lampárnu, jo a vaše odpověď mne nezajímá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.