Znáte své osudové číslo? Tužka a papír nutné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Znáte své osudové číslo? Tužka a papír nutné!

Jaké máte životní číslo?
Jaké máte životní číslo? (iStock)

Na to, jaký kdo je, má vliv množství aspektů. Jedním z nich je mj. také datum narození, které určí životní nebo chcete-li osudové číslo každého z nás. Vypočtěte si, které náleží právě vám, a třeba právě díky tomu o sobě mnohé pochopíte.

Výpočet životního čísla: Vlastní životní číslo zjistíte velmi jednoduchým způsobem, tedy součtem celého data narození. Čísla redukujeme od jedné do devíti. Pouze čísla 11 a 22, patřící k tzv. mistrovským číslům, se již neredukují. Příklad: 1. 12. 1983 1 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 3 = 25 = 2 + 5 = 7

Životní číslo 1 Nositelé jedničky jsou silné osobnosti se sklonem k vůdcovství. Obvykle sedí na vedoucích pozicích a pro ostatní bývají inspirací. Jsou plni elánu, tvůrčí energie a bývají cílevědomé, houževnaté, milují výzvy, úspěch a pochvaly. Na druhou stranu jsou někdy samotářské a práce v týmu není pro ně.

Životní číslo 2 Dvojky platí za velmi přizpůsobivé osoby se skvělou intuicí. Vynikají mírnou povahou, ohleduplností a snahou s každým vyjít po dobrém, a to i na svůj vlastní úkor. Často také mohou postrádat odvahu k plnění vlastních plánů a otěže za svůj život bez okolků předají do jiných rukou. O to více jsou loajální a trpěliví parťáci pro život to jsou.

Životní číslo 3 Trojka je ztělesněná energie. Trojky jsou tvůrčí, originální osobnosti s velikou fantazií. Potřebují být stále v pohybu, nuda je ničí. Trojka je ráda v kolektivu ostatních a má smysl pro spolupráci. Velmi snadno se seznamuje, ne vždy však jde ve vztazích do hloubky, ale ustrne na povrchní rovině. Potíže jí může činit roztěkaná a neklidná povaha, ale také unáhlená rozhodnutí.

Životní číslo 4 Spolehlivé čtyřky milují pravidla, pevný řád a také svůj klid. Nemají rády, vyruší-li je někdo ze zajetých kolejí a navenek mohou působit až nudným dojmem. Jsou to ale osobnosti s pevným charakterem, bývají zručné, vynikají vytrvalostí a pracovitostí. Mohou trpět nízkou sebedůvěrou a nerozhodností.

Životní číslo 5 Osobnosti s tímto osudovým číslem milují pohyb, změny a dobrodružství. Cestování a zkoušení všeho nového je přesně jejich parketa. Nuda a stálost je zahubí. Často bývají vzorem pro ostatní, čehož rády využívají, aby mohly předvést vůdcovské schopnosti. Díky nespoutanosti se mohou stát účastníkem nehody či skončit na mizině.

Životní číslo 6 Starostlivé a pečující šestky milují rodinu, dává jim totiž pocit jistoty a bezpečí, samozřejmě za předpokladu, že najdou partnera, který kopíruje jejich představy. Obvykle jejich svazky bývají trvalé a šťastné. Rády jsou nápomocné i v zaměstnání a mají pečovatelské sklony. Občasné problémy jim může činit jejich perfekcionismus a váhavost v rozhodování.

Životní číslo 7 Duchovně založení jedinci s analytickou myslí a sklonem k samotářství, to jsou sedmičky. Často se zajímají o vědní obory, je mezi nimi tedy mnoho vědeckých pracovníků. Děsí je velké množství lidí, daleko lépe se cítí stranou. To ale neznamená, že by si nebyli jisti svými kvalitami, spíše naopak. Na okolí mohou působit nepřístupně a nadřazeně.

Životní číslo 8 Osmičky doslova baží po úspěchu, majetku a vysokém postavení. Nápomocny jsou houževnost, ctižádostivost, urputnost, ale také vynikající manažerské schopnosti, kterými toto číslo oplývá. V honbě po moci může někdy bránit nedostatek osobní odvahy a duševní nestálost. Pracovat by měla na trpělivosti, náladovosti a zbavit se posedlosti penězi.

Životní číslo 9 Devítky jsou velcí dobráci s otevřeným srdcem plným soucitu. Najdeme mezi nimi velké množství umělců. Duchovní hodnoty klade nad materiální. Lehce zvládá řešení životních trablů, snadno se učí všemu novému a svým konáním i smýšlením se snaží být prospěšná ostatním lidem. Někdy může mít sklony k přílišnému fantazírování a emočním propadům. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.