Všechna magická data v letošním roce! Co od nich čekat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Všechna magická data v letošním roce! Co od nich čekat?

Magická čísla
Magická čísla (Ilustrační foto ara)

Letošní rok je ve znamení dvojek! Tedy sudých čísel, která symbolizují schopnost přijímat. A zatímco dvojky jsou citlivé, čtyřky, ke kterým při troše počtů letos také dojdeme, jsou praktické a pragmatické. Co nás vůbec čeká v termínech magických zdvojených dat? Opakují se teď ve vašem životě jiná čísla? Možná, že vám andělé chtějí něco důležitého sdělit.

Numeroložka Lenka Suchardová: Dvojka je jemné číslo

2. 2. 2020 20:20

20. 2. 2020 20:20

22. 2. 2020 20:20

Na první pohled je viditelné zmnožení dvojek, navíc posílené nulou. Co to znamená?

Dvojka patří mezi nejcitlivější a nejjemnější číslo. Je schopna fungovat jen v klidu, protože všechny situace velmi emocionálně prožívá. Je to takové miminko, které neumí a nechce být samo. V přítomnosti milované osoby nebo milé společnosti, dobrého jídla, příjemné atmosféry a zdravého ovzduší pak díky stoprocentní intuici přesně ví, co je bezpečné, přátelské, praktické, jakými talenty překypuje a jak je s lehkostí uplatnit, protože není většího uspokojení, než potěšit ostatní lidi. Nuly tyto vlastnosti a potřeby navíc trojnásobně zvětší. Různými početními úkony dojdeme k dalším číslům, a to ke čtyřkám, šestkám i osmičkám. Tato silná kompozice sudých čísel má blízký vztah ke krásným uměleckým i přírodním výtvorům, estetickému vnímání barev i tvarů a skrze vibraci tónů dochází k slastné mrazivé reakci těla a potřebou rozhoupat se do rytmu.

Jak to využít?

Je tedy žádoucí napomoci energii dvojek, aby vše ladilo, bylo nádherné, nazdobené a voňavé a cítili jste se jako na plese ve vídeňské Opeře. Tak si to tedy představte... Již v 19:30 se ocitnete na prahu vstupních dveří, v šatně odložte svršky, tedy vše, co vám život ztrpčuje. V 19:50 se rozkoukáváte ve foyer. Co se vám líbí? Kdo vás zaujal? Co vám zavonělo pod nosem? Co byste smlsli? Oči, nos a ústa jsou připraveny na jakékoliv naplňující delikatesní prožitky. Ve 20:10 vstupujete do impozantního prostoru samotného sálu. Vytvořte si fakticky anebo alespoň v mysli svou vlastní úchvatnou síň, krásný a příjemný večer dle vašeho vlastního výběru. Slavnostní začátek ve 20:20 vás vyzve k tanci. Parket je váš. Nebojte se ničeho, ostych a rozumové hodnocení jste odložili v šatně. Necháte-li se vést hudbou, pak jste sami sobě tím nejlepším partnerem a průvodcem. Určete si své vlastí tempo a kroky. Kam byste se nejraději protančili? Který styl nejlépe ovládáte? Buďte sami k sobě laskaví a neopouštějte to, co jste právě prožili a že jste se lépe poznali. Ve 22:00 se tak můžete stát nejcharismatičtější osobností nejen tohoto plesu, ale i celé plesové sezony. Anebo chcete být jen něčí poutavou ozdobou? Zvolte sami.

Pokud se chcete zbavit pocitu úzkosti a tísně ve svém životě, můžete použít jednoduchý rituál. Zapalte bílou (nebo v případě, že si myslíte, že vaše potíže pocházejí třeba z kletby černou) svíčku, obcházejte s ní pomalu svůj byt nebo dům, projděte všechny kouty a představujte si, že v plameni svíčky hoří všechna negativní energie jako pavučiny. Pak svíčku nechte dohořet.

Poselství andělů

Známý angelolog Emanuel Swedenborg tvrdil, že řeč a písmo andělů tvoří jen čísla, protože jinak není jejich moudrost možné popsat. A číselné jsou i vzkazy, kterými andělé komunikují s lidmi. Setkáváte se stále se stejným číslem, třeba na hodinách, značkách automobilů, na pokladně v obchodě i v označení parkovacího místa? Zamyslete se. Možná vám andělé chtějí něco říct.

111 – měli byste pozorně kontrolovat své myšlenky a přemýšlet nad tím, co vlastně chcete. Uklidněte se, zastavte a rozvažte, kdo jste a kam vlastně směřujete. Jestliže stále narážíte na kombinaci čísel 222 nebo 2222, znamená to, že se vaše plány začínají plnit, ale musíte je dál podporovat a věnovat se jim. Nepropásněte možnost, kterou vám vyšší síly poskytují. Nezapomínejte pozitivně myslet, věnujte se vizualizaci a afirmacím.

333 – váš ochránce vám nabízí pomoc. Myslete na to a nebojte se ho o ni požádat.

444 – váš anděl se rozhodl vám připomenout, že je nablízku a můžete počítat s jeho podporou. Ani v obtížné situaci nepropadejte zoufalství. Pamatujte, že váš strážce vás ani zanic neopustí. Pokud stále narážíte na spojení 555, pak to podle andělské numerologie znamená, že vás brzy čekají závažné změny a události. Není známo, zda budou pozitivní, nebo negativní. Snažte se zachovat klid, vždyť ke kladným změnám vedou jen kladně orientované myšlenky.

666 – pro mnohé velmi zlověstná kombinace tří šestek signalizuje, že věnujete neúměrnou pozornost materiálním věcem. Budete-li věnovat nějaký čas také svojí duši a dosáhnete lepší harmonie mezi tělem a duchem, budou uspokojeny také vaše materiální nároky.

777 – andělé říkají, že vaše sny se naplňují. Jde o velmi příznivé spojení. Povedete-li si i nadále stejně, očekávejte jen dobré události. Vyšší síly vás shledaly hodnými skutečných zázraků. Brzy se o tom přesvědčíte.

888 – připravte se k uzavření nějaké zvláště důležité etapy své existence. Osmičky sdělují, že nastal čas sklízet a vychutnávat si plody svého úsilí. Navíc jde o číslo naděje sdělující, že zdaleka ne vše je ztraceno a je třeba jít dál. Snad budete muset opustit něco nepotřebného a s vděčností přijmout něco nového.

999 – vyšší síly s vámi počítají a vyzývají vás pustit se neprodleně do práce na sobě samých i na světě okolo. Také devítky mohou znamenat ukončení závažné životní kapitoly. Někdy připomínají, že ne vše bylo náležitě uzavřeno, že je třeba dokončit něco, co jste opustili, aby pak uvolněné místo mohly zaujmout nové dary vesmíru.

000 – připomínka vesmírné lásky a také sdělení, že jste se vypořádali s úkolem důležitým pro vás i Vesmír jako celek. Nula připomíná kruh a může sdělovat, že nějaká situace ve vašem životě svůj kruh dokončila a brzy se uzavře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.