Tato dvojka zlodějů vykradla zlatnictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tato dvojka zlodějů vykradla zlatnictví!

Sehraní zloději použili starý trik. Jeden jako nakupoval a odváděl pozornost, druhý kradl.
Sehraní zloději použili starý trik. Jeden jako nakupoval a odváděl pozornost, druhý kradl. (Foto Policie ČR)

Zlaté řetízky za více než 100 tisíc korun ukradla ve čtvrtek ve zlatnictví v Prioru zřejmě sehraná dvojice zlodějů. Předstírali zájem o nákup šperků. Nevšimli si ale, že je zabírají průmyslové kamery. Poznáváte je?

Podle profesionálně zvládnuté krádeže je zřejmé, že nekradli poprvé. „Jeden z mužů během výběru zboží telefonoval. Čekal na příležitost. Ve chvíli, kdy se prodavačka ochotně věnovala druhému zákazníkovi, vklouzl za pult a z vitríny vzal plato s řetízky. Pak rychle odešel,“ řekla policistka Jaromíra Nováková.

Komplic ho vzápětí následoval. Když prodavačka na krádež přišla, byli pryč. Podle výsledků dosavadního vyšetřování kriminalistů zřejmě zloději nejsou z regionu. „Jejich podobu zachytily bezpečnostní kamery. Stejný trik mohou používat napříč republikou. Uvítáme jakoukoliv informaci na lince 158,“ dodala Nováková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.