Konec tištěným letákům – vše je šetrnější a pohodlnější s portálem Kaufino | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec tištěným letákům – vše je šetrnější a pohodlnější s portálem Kaufino

 (istockfoto.com)

Akční letáky ve schránkách se staly již běžnou součástí většiny domácností. Jak moc jsou však přínosné? Objevte jejich výhody a nevýhody.

Desítky tun papíru ve schránce

Schránky přeplněné papíry nebo označené nálepkou s prosbou o nevhazování reklamních a akčních letáků. Každý by se jistě uměl zařadit do některé z těchto skupin, avšak jaké jsou skutečné výhody a nevýhody akčních letáků?

Hlavním důvodem a výhodou pro většinu těch, kteří si akční letáky rádi prohlédnou, je jednoznačně zisk přehledu o všech výhodných nabídkách a aktuálním akčním zboží. Nabízí to přímý způsob, jak získat více produktů za méně financí. Vyrovná se to však následkům jejich produkce?

Tištěné letáky sice nabídnou lidem možnost ušetřit, avšak vůči životnímu prostředí příliš šetrné nebývají. Tištěná reklama a letáky jsou jedním z nejčastějších způsobů, jak dát o své firmě či jakékoliv nabídce vědět většímu množství občanů, nicméně dochází pak k produkci pravidelných akčních letáků a zvýšení zátěže životního prostředí. Řešení je však již také na místě, a tím jsou akční letáky v elektronické podobě.

S šetrností přichází i pohodlí

Svět akčních letáků se přesouvá již do elektronické podoby, čímž se jejich negativní dopad dostává na stupnici doslova ze sta na nulu, a přesto zůstávají dostupnými a stále zůstává zachována jejich sdělná hodnota.

Jedním z dostupných portálů, který poskytuje přehled všech akčních letáků, je Kaufino. Nabízí akční letáky všech oblíbených obchodních řetězců, jako jsou například Lidl, Kaufland či Tesco. Každý zákazník tak může vždy dohledat potřebné produkty za skvělé ceny, například pivo v akci či mléko v akci a šetřit tak nejen životní prostředí, ale také své finance.

Akční zboží přehledně na jednom místě

Díky portálu Kaufino je vždy možné dohledat akční ceny pro výrobky, ať už jde o pivo, mléko, chleba nebo další výrobky ze sortimentu obchodních řetězců. Kaufino umožní prohledat výhodné nabídky a získat kompletní přehled o aktuální nabídce oblíbených obchodních řetězců. Vše je přehledně na jednom místě a uživatel si může vše vyhledat dle hledaného obchodu nebo konkrétního produktu. S tím přichází také možnost plánovat své nákupy předem z pohodlí domova i na cestách zcela kdykoliv.

Plánování nákupů navíc přispěje k stálému přehledu o finančním rozpočtu, a díky slevám na Kaufinu se nabízí i možnost výrazně snížit své výdaje v oblasti potravin, bydlení a osobních potřeb.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.