Jaké tašky budeme nosit tuto sezónu? Všechny módní trendy na jednom místě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaké tašky budeme nosit tuto sezónu? Všechny módní trendy na jednom místě

 (Freepik)

Od tašek inspirovaných zavazadly až po luxusní semišové cross-body, několik trendů v kabelkách podzimu 2021 bylo spatřeno na pažích návštěvníků přehlídky během měsíce módy. Mezi taškami je krásná směs nově interpretované klasiky i nových a pozoruhodných stylů. Dámská kabelka dostává moderní podobu, zatímco každodenní siluety, jako jsou malé kabelky přes tělo, jsou nabízeny v trendových sezónních materiálech.

Několik různých stylů ale sdílí společná praktická témata, jako je použití kůží v neutrální barvě a velikosti, které lze klasifikovat jako střední až prostorné. Tyto vlastnosti usnadňují investování do nových trendů, zvláště když je budete moci nosit po mnoho příštích sezón. Pokud tedy zvažujete, že si pořídíte na tuto sezónu novou tašku, zvažte jeden z těchto trendů kabelek pro letošní zimu.

Bláznivé vzory

Kolekce podzim/zima 2021 vyvolala řadu nových kabelkových trendů, potisky jsou ale nepochybně nejzábavnější. Tuto sezónu nakupujeme abstraktní vzory a také velmi populární kostkovaný potisk, nebo barevné provedení klasických zvířecích potisků. V oblasti barev se meze nekladou, takže vybírejte jednoduše to, co se vám líbí. Pokud zrovna nemáte chuť investovat do Prady, zkuste třeba Guess (https://answear.cz/m/guess), který je barvami a vzory pověstný (a my jej za ně milujeme).

Plyš a chlupy jsou všude

Každých pár let vidíme, jak se chlupaté tašky ve velkém vracejí. Tentokrát musíme poděkovat Bottega Veneta a spolupráci Ugg x Telfar. Od super měkkých umělých kožešin až po stylové střihy. Tyto plyšové kabelky jsou zkrátka návratem do našich dětských časů. Některým z nás dokonce mohou připomínat i naši první dětskou kabelku. V každém případě velikost a barva je jen na vás.

Klasika je klasika

Trend kabelek přes rameno je stále silný, a tak tu svoji můžete i nadále hrdě nosit celou zimu. Nejlepší styly této sezóny jsou jako vystřižený z devadesátek a jsou k dispozici v řadě barev, textur a potisků. Ať už chcete nosit něco minimalistického nebo odvážného, tyhle kabelky jsou tu pro vás. Navíc tuto zimu zapomeňte na neutrální barvy. V módě jsou výrazné a jasné základní barvy. Od třešňově červených až po zářivě žluté. Barevné tašky jsou tady pro nás jako poslední zvýraznění jakéhokoli outfitu do chladného počasí. Přiznejme si to – zima může být ponurá, tak proč ji trochu nerozzářit?

Čím zářivější, tím lepší

Dá se jen těžko předpovídat, jestli bude letošní zima plná svátečních večírků a dlouhých nocí, nebo ne. V každém případě, teď nebo později sáhneme po třpytivých, křišťálově zdobených psaníčkách, které si vezmeme s sebou.  I když se tyto oslnivé zázraky dobře kombinují s našimi koktejlovými šaty a společenskými topy, vypadají stejně dobře, když je nosíte s dlouhým ležérním svetrem. Pokud to však na večírky nevidíte, můžete si alespoň pořídit novou trendy třpytivou peněženku. Vaše nová peněženka na answear.cz již čeká!

Velké tašky jsou zpět

Poté, co nadrozměrná taška v posledních sezónách odpočívala ve skříni, letos na podzim se konečně dostala zpátky do hry. Jistě, mini tašky budou mít vždy místo v našich srdcích, ale jsme také rádi, že máme k dispozici i větší možnosti pro případy, když s sebou máme víc než jen kreditní kartu a telefon. Tyto prostorné styly, od štíhlých až po strukturované, se mohou pochlubit prostorem pro rukavice, čepice a další nezbytnosti, a přesto jsou stále dostatečně elegantní, abyste si je mohli vzít i na večeři.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.