Soud s pěti novými obžalovanými: Unesli dceru podnikatele?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Soud s pěti novými obžalovanými: Unesli dceru podnikatele?!

Tomáš S. Další dva obžalovaní se z líčení omluvili.
Tomáš S. Další dva obžalovaní se z líčení omluvili. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Ženu unesli, vozili v autě s pytlem na hlavě a chtěli 100 milionů výkupné. Soud začal znovu projednávat únos dcery kroměřížského podnikatele. Neprávem byl na něj odsouzen na 10 let Michal Š. (40).

Včera se Michal Š., který si kvůli justičnímu omylu odseděl rok za mřížemi, ocitl znovu před soudem, tentokrát ale jako svědek. Obžalováno je nyní pět mužů.

Pomsta za nevěru

Šnajdr poukázal na možné pachatele. „Stále za vším vidím bratry O. z Kroměříže. Měl jsem poměr s Tomášovu ženou a Jan je policista. A ten chtěl dostat do vězení mě a další lidi,“ řekl u soudu Michal Š. „Jan vědomě manipuloval s úředními záznamy, což se prokázalo. A tento člověk nyní usiluje o post zástupce ředitele krajského ředitelství policie. To je výsměch lidem, kteří věří ve spravedlnost,“ tvrdil svědek.

Co se stalo

Mladá žena byla přepadena v lednu 2014. Po vystoupení z auta ji únosci natlačili do jiného, dali jí pytel na hlavu a požadovali »sto kostek«, tady 100 milionů korun. Vozili ženu tak dlouho, až jim slíbila, že druhý den jim peníze přiveze na benzinku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.