Hrůza! Zedník zneužil vlastního synka (1)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrůza! Zedník zneužil vlastního synka (1)!

Václav Kučera znásilnil vlastní dítě, čeká ho teď možná až 12 let vězení.
Václav Kučera znásilnil vlastní dítě, čeká ho teď možná až 12 let vězení. (pro Aha! – Martin Průša)

TÁBOR – Děs a hrůza! Jiná slova nejsou pro to, co před pěti měsíci udělal Václav Kučera (21) z Pelhřimova. Znásilnil vlastního desetiměsíčního syna Davídka. V den, kdy jeho žena nebyla doma. Za to mu teď hrozí až 12 let za mřížemi.

Kučera v květnu doma znásilnil malého synka. Pak poprosil souseda, aby ho s dítětem odvezl do nemocnice, že prý miminko začalo zničehonic krvácet z konečníku.

Lékař v nemocnici zřejmě okamžitě věděl, která bije, a zavolal policii.

Mladý pedofil se nakonec k šílenému činu přiznal. A okamžitě byl vzat do vazby.

„Nevěděla jsem to, byla jsem u sestry na Táborsku a volala mi kriminálka, co se stalo. Byla jsem z toho v šoku a nemohla jsem tomu uvěřit. Za těch pět měsíců už jsem se s tím trochu srovnala, ale pořád se s tím neumím smířit,“ řekla Davídkova maminka Eva Kučerová (24).

Vztah mezi Václavem a jeho o čtyři roky starší ženou byl prý normální. Nikdo by neřekl, že se mladý zedník může něčeho tak odporného dopustit.

„Mrzí mě to, budu to mít pořád před očima, neumím vysvětlit, co mě to napadlo,“ kál se u soudu

Malý Davídek je v pořádku, zranění, které mu vlastní otec způsobil, se už zahojilo. Rozsudek nad mladým pedofilem by mohl padnout tento týden. „Soud ještě musí vyslechnout znalce z oboru psychiatrie a lékařství,“ dodal předseda senátu Zdeněk Kučera.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.