V loterii Kasička vyhrál rovný milion. „Můj život teď bude mnohem jednodušší,“ říká šedesátník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V loterii Kasička vyhrál rovný milion. „Můj život teď bude mnohem jednodušší,“ říká šedesátník

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce (iStock Photo)

Říká se, že štěstí si za peníze koupit nemůžete. Můžete si ale díky nim pořídit věci, jež vám udělají radost a k vašemu štěstí vás o něco víc přiblíží. Skvělým příkladem je šedesátník z Čech, který se od své výhry v loterii Kasička cítí mnohem šťastnější.

Přečtěte si také: Obří radost na Olomoucku! Sportka sázejícímu nadělila 53,6 milionu!

„Odpadly mi nějaké ty finanční starosti a budu si teď moct pořídit věci, co se mi líbí. Život tak bude snadnější a já si začnu pořádně užívat důchod,“ prozradil nám výherce při návštěvě Sazky. 

Na společné zážitky

Samozřejmě ani on nehledá svou spokojenost jen v penězích. Nejšťastnější je především díky svému synovi, s nímž se o radostnou novinku okamžitě podělil. A rozdělit se s ním hodlá i o samotné peníze.

„Se synem jsme si byli vždycky hodně blízcí, hlavně po smrti mé manželky, kdy jsme na všechno zůstali takříkajíc sami. Jsem na něj opravdu hrdý a těším se, až si za výhru vyrazíme třeba na nějaký pěkný výlet.“  

„Kasička mě nikdy nepřestane bavit!“

Náš šťastlivec si pro osudný tiket došel do tabáku, kde si s oblibou kupuje noviny. Pro sázenku si sem zajde alespoň dvakrát do měsíce a nejčastěji sahá právě po Kasičce. Na této loterii se mu podle jeho slov líbí spousta věcí - je to jednak skutečnost, že se Kasička losuje hned dvakrát denně, a jednak velmi přátelská cena - ve hře jste už od pár korun.

Navíc ho prý baví to, že si může vybrat, na kolik čísel ze šesti losovaných si bude tipovat, a předem tak ví, na jakou částku si v případě svého štěstí přijde. A protože rád riskuje, vždy se pokouší o nejvyšší možnou výhru - pět uhodnutých čísel s odměnou 1 000 000 Kč.

„Tikety si budu bezpochyby kupovat dál. Ten pocit z výhry je k nezaplacení, ale i bez něj mě to vždycky baví. Kasičku mám rád a možná v ní zase nějaké ty penízky najdu,“ usmíval se s námi při loučení.  

Za pár korun milion

Loterie Kasička nabízí krásné výhry, které mohou čekat i na vás. Slosování probíhá 2x denně, ve 14:00 a 20:00 hodin. Vsadit si lze na tři až pět čísel, případně si namíchat individuální kombinovanou sázenku. Anebo se stejně jako v jiných loteriích spolehnout na náhodný tip. Všechno jde i z pohodlí domova, u kombinovaného tiketu si při sázení můžete nechat poradit od průvodce. 

Klikněte si pro svou cestu k výhře na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.