Tragický čelní střet u Mikulova: Jeden řidič zemřel, čtyři lidé se zranili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragický čelní střet u Mikulova: Jeden řidič zemřel, čtyři lidé se zranili

Osobák a obytný vůz po čelním střetu.
Osobák a obytný vůz po čelním střetu. (Foto PČR)

Muž (†58) zemřel včera při čelním střetu osobního a obytného vozu ze zahraničí u Mikulova na Břeclavsku. Čtyři další lidé se zranili. Tah na Vídeň byl obousměrně čtyři hodiny uzavřený.

„Zesnulý cizinec přejel se svým osobním vozem Hyundai z nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím zahraničním obytným vozem. Alkohol byl u řidiče obytného vozu vyloučen,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. Záchranáři na místo vyslali mj. i vrtulník. „Jeden pacient zemřel ještě před naším příjezdem. Na místě jsme ošetřili těžce zraněnou ženu. Letecky jsme ji transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno-Bohunice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Záchranáři se na místě postarali ještě o další tři zraněné lidi, které převezli do břeclavské nemocnice. Z toho dva lidé se zranili lehce, jeden středně těžce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.