Bezchybný toaletní stolek, o němž sní každá dáma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bezchybný toaletní stolek, o němž sní každá dáma

 (La MakeUp)

Každý beauty postup je pro ženy úplným rituálem. A proto je zcela očekávané, když si dámy rády vybaví toaletním stolkem ložnici nebo jiný pokoj – vždyť mít vše po ruce se přece vyplatí! Pojďme zjistit, jak vytvořit perfektní beauty koutek, kde najdete vše potřebné.

Kam umístit toaletní stolek?

Je důležité, abyste zvolila opravdu útulné místo, kde můžete relaxovat a věnovat se jen sama sobě. Obecně se doporučuje umístit toaletní stolek v ložnici nebo v šatně. A pokud to dovolí dispozice pokoje, umístěte jej co nejblíže k oknu – denní světlo dá příležitost vytvořit perfektní líčení bez skvrn. Pamatujte také, že potřebujete více volného místa, abyste mohly sedět bez omezení.

Vždy se na sebe usmějte!

V tom vám pomůže zrcadlo. Umístěte ho do místnosti svisle, a také se postarejte o správné a dobré osvětlení. Světlo by mělo být neutrální a nemělo by dráždit oči.

Udržování pořádku se vyplatí

Prozkoumejte svůj kosmetický arzenál a vyhoďte vše, co nepoužíváte. Není nutné zarovnat stůl různými lahvičkami a kelímky, tím můžete zkazit celý dojem z vašeho koutku krásy. Zásuvky a skryté police jsou tak právě to, co potřebujete. Zvykněte si třídit kosmetiku: krémy, laky, dekorativní kosmetiku, parfémy. Mělo by také existovat samostatné místo pro šperky a bižuterii. Paletky očních stínů lze dát do šuplíků. Jejich zásobu však můžete doplnit zde https://makeup.cz/categorys/23452/. Doporučujeme také postupovat podle principu rychlého přístupu a ukládat věci v pořadí od nejčastěji používaných k méně důležitým. Ale musíte mít na paměti, že nejdůležitější je pravidelně uklízet a udržovat svůj toaletní stolek v pořádku!

Na co se zaměřit při výběru toaletního stolku?

Dámský toaletní stolek je interiérový předmět, při jehož výběru estetická stránka převažuje nad ergonomickou. Toaletní stolek lze zvolit ve stejném stylu jako postel a skříň, ale neměl by to být kus nábytku, který se výrazně odlišuje od ostatních.

Detaily v interiérových řešeních jsou velmi důležité. Zaměřte svou pozornost na židli nebo taburet. Například čalounění židle může barevně kontrastovat s čalouněním stolu. Zkuste kombinovat tmavě hnědou barvu se světle modrou, šedou s tmavě zelenou atd.

Alternativou toaletního stolku v případě nedostatku prostoru v ložnici může být komoda a nástěnná police. V tomto případě by zrcadlo, které bude spárováno s výše uvedenými položkami, mělo by být v pokoji tím hlavním.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.