Kuplířka (59) od Epsteina: Týrají ji jako Hannibala?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kuplířka (59) od Epsteina: Týrají ji jako Hannibala?!

Jeffrey Epstein s přítelkyní pasačkou Ghislaine Maxwell
Jeffrey Epstein s přítelkyní pasačkou Ghislaine Maxwell (Profimedia.cz)

Kuplířka Ghislaine Maxwellová (59), která měla Jeffreymu Epsteinovi (†66) a jeho kamarádům z řad mocných a bohatých, shánět nezletilé dívky na jeho karibský ostrov sexu, si stěžuje na podmínky vazby. Prý se k ní chovají jako ke kanibalistickému Hannibalu Lecterovi z Mlčení jehňátek!

Advokáti Maxwellové se vytasili s 31stránkovou stížností, kterou chtějí přesvědčit soud k propuštění na kauci. To bylo už několikrát zamítnuto, protože hrozí, že by pak Epsteinova bývalka utekla do zahraničí. Údajnou kuplířku prý drží na samotce pod dohledem kamer a neustále ji kontrolují. „Vůbec se nevyspí, protože jí každých patnáct minut do cely posvítí baterkou,“ poukazuje její právník David Oscar Markus na spánkovou deprivaci klientky. Dostává prý nepoživatelné jídlo a z kohoutku teče špinavá voda, kvůli čemuž jí vypadávají vlasy a hubne. „Tohle se hodí pro Hannibala Lectera, ne devětapadesátiletou ženu, která nikomu neublíží!“ prohlásil doslova Markus. Také poukázal na to, že mnoha slavným mužům, kteří byli obviněni z podobných činů, byla kauce umožněna. „Měla by dostat stejnou příležitost jako oni se připravit na soudní řízení,“ dodal.

Princ a prezident v horké vodě

V horké vodě kauzy Jeffreyho Epsteina, jenž za záhadných okolností zemřel ve věznici v New Yorku (údajně se v srpnu 2018 oběsil v cele, dozorcům ale prokázali různá provinění a falšování záznamů), se nejvíc »vaří« britský princ Andrew (61), prostřední syn královny Alžběty II. (94), a bývalý americký prezident Bill Clinton (74). Oba byli v Epsteinových haciendách po celém světě častými hosty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.