Tragický konec oslavy: Seniora (†81) zabilo auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tragický konec oslavy: Seniora (†81) zabilo auto!

Z domu, kde se slavilo, policisté vyvedli ženu.
Z domu, kde se slavilo, policisté vyvedli ženu. (Foto Aktu.cz)

Místo společné radosti tragédie! Rodinná oslava narozenin v Třebichovicích na Kladensku skončila smrtí seniora (†81). Muže vracejícího se domů tam zabilo auto.

Auto srazilo muže (†81) kolem 21. hodiny na hlavní silnici. „Policisté prováděli u muže resuscitaci, zraněním ale podlehl. Nařízena byla soudní pitva,“ sdělila policistka Vendulka Marečková. „Řidič z místa ujel, dalším šetřením bylo ale auto vypátráno,“ dodala. Černou oktávku s utrženým zrcátkem a rozbitým čelním sklem patřící údajně seniorově dceři našli policisté podle agentury Aktu.cz zaparkovanou asi 200 metrů od místa srážky před domem, kde se slavilo.

„Událost je ve fázi šetření, probíhají úkony v trestním řízení, je nařízena soudní pitva,“ uvedla Marečková s tím, že policie nebude sdělovat další informace. „Vzbudili nás kolem půlnoci. Prohledávali auto, které bylo nabourané,“ prozradila Aha! sousedka žijící vedle. „Paní jsem viděla v doprovodu policistů,“ dodala. Oslavu, která skončila tragicky, připomínaly den poté i nápoje chlazené za oknem. Podle sousedky žije dcera zajetého seniora v domě s manželem a dvěma dětmi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.