Vraždě čelí fórky: Američana, matku a bývalku uvěznila souhra náhod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vraždě čelí fórky: Američana, matku a bývalku uvěznila souhra náhod

5. května 2020: Otevřel jsem kadeřnický salón
5. května 2020: Otevřel jsem kadeřnický salón (Foto Instagram.com)

Neilu Kramerovi se zhmotnila noční můra všech chlapů. V pandemické karanténě uvízl v jednom bytě s exmanželkou a svou matkou. Na první pohled neřešitelnou situaci bere s humorem a svými snímky baví svět!

Malý dvoupokojový byteček v newyorském Queensu se jim stal od loňského března vězením. Nezvyklá trojka brzy pochopila, že pokud podlehle depresím a trudnomyslnosti, polezou si na nervy a povraždí se. A tak využili toho, že Neil je fotograf. Předělali byteček na studio a začali dělat vtipné koláže, které přesně znázorňují chaotický každodenní život za vlády pandemie.

Krátkodobý azyl

„Moje matka bydlela před pandemií v Boca Raton na Floridě, ale přišla o byt a rozhodla se vrátit na zimu do New Yorku. Poskytl jsem jí něco, co mělo být původně krátkodobým azylem,“ vyprávěl fotograf. „Ve stejně době se losangeleský dům Sophie, mojí ex, stal neobyvatelným kvůli chybě instalatérů. Zeptala se mě, jestli by si mohla u mě odložit nějaké věci a přijet na pár dnů, než si najde nové bydlení. Nikdy jsme nečekali, že svět zasáhne pandemie a že tady spolu všichni tři uvízneme už na deset měsíců,“ vysvětlil situaci Kramer, který má štěstí, že jeho matka, které je už přes osmdesát, a bývalá manželka spolu vycházejí. Neil jejich vtipné koláže zveřejňuje téměř každý den a vždy k nim dodá nějaké podrobnosti.

Úplatky a drama

„Za tento projekt opravdu dlužím své matce a Sophii hodně. Skvěle spolupracovaly. I když někdy jsem je musel podplácet koblihami nebo slíbit, že budu celý týden mýt nádobí,“ vyprávěl s tím, že mnohdy bylo zákulisí dramatičtější, než to vypadá. „Třeba fotka v naší malé koupelně. Byli jsme tam jak sardinky se stativem a světlem. Máma si myslela, že něco spadne do vody a zabije nás proud,“ smál se Neil. Přiznal, že někdy nálada houstla, ale na vraždu naštěstí nedošlo.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.