Paroubek o tom,kde vydělává jeho syn: Ne a ne a neřeknu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Paroubek o tom,kde vydělává jeho syn: Ne a ne a neřeknu!

Jiří Paroubek o příjmech svého syna příliš mluvit nechce.
Jiří Paroubek o příjmech svého syna příliš mluvit nechce. (Aha! – Martin Přibyl, Josef Mašek)

PRAHA – Šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) neustále mlží ohledně výdělku svého syna! Informace Aha!, že Paroubka mladšího (23) platí majitel kasin Happy Day Antonín Šimek (51), jen podrážděně popírá.

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) neustále mlží ohledně výdělku svého syna! Informace Aha!, že Paroubka mladšího (23) platí majitel kasin Happy Day Antonín Šimek (51), jen podrážděně popírá. Kdo ale jeho syna platí tak královsky, že má více peněz než táta s příjmem 77 tisíc korun čistého měsíčně (i s náhradami)? To prozradit nechce. „Já si myslím, že do toho opravdu nikomu nic není,“ řekl Aha! šéf ČSSD s tím, že bychom se měli jeho synovi omluvit!

Největší nejasnosti v příjmech Paroubka juniora

Kde vydělává Paroubek mladší?
Paroubek říká, že jeho syn se Šimkem není a nebyl v žádném pracovně právním vztahu a ani s jeho firmou nemá smluvní ujednání jako osoba samostatně výdělečně činná. To ale deník Aha! netvrdil. Podle našeho zdroje totiž dostává Paroubek mladší peníze »na ruku«. Každopádně je zvláštní, že šéf ČSSD nechce prozradit zdroj peněz svého syna. Pokud se nemá čeho bát, tak přece nemá důvod to tajit…

Jaké jsou styky Šimka s Paroubkovými?
Šimek se s Paroubkem starším zná. „Že by to byl přítel, a nebo že bych s ním chodil do hospody nebo za děvčaty, to ne,“ tvrdí Šimek. Je zajímavé, že se tak dobře zná i s Paroubkem mladším. A navíc o něm prohlašuje, jak je skvělý. „On je odborníkem ve své profesi. O tom jsem se i já přesvědčil,“ říká Šimek. Jak by se to Šimek dozvěděl, kdyby pro něj Paroubek nějakou práci nedělal? O častých kontaktech se Šimkem vypovídá i to, že se Paroubek mladší v Šimkově kanceláři seznámil se svojí novou láskou Katkou…

Proč šéf ČSSD nemluvil pravdu?
Když se média začala zajímat o příjmy Paroubka mladšího, začal jeho otec tvrdit, že syn má tři roky fungující firmu a vydělává lépe než on. Pak se ale zjistilo, že to vůbec není pravda. Paroubek junior vlastní pouze živnostenský list, jako živnostník však na internetu žádné počítačové služby nenabízí. Kde tedy bere desetitisíce na placení alimentů, hypotéky a leasingu na auto? (Tyto závazky na něj přehodil otec, aby dokázal, že nemá problém vyjít se svým platem.)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.