Skočil autem z mostu na cyklostezku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skočil autem z mostu na cyklostezku!

Bylo velké štěstí, že se v tomto rozbitém voze nikdo nezranil.
Bylo velké štěstí, že se v tomto rozbitém voze nikdo nezranil. (Foto pro Aha! – Jiří Čada)

Patrně nepřiměřená rychlost byla příčinou ojedinělé dopravní nehody u Pávova na Jihlavsku. Mladý řidič (22) prorazil s VW Passat zábradlí mostu nad dálničním přivaděčem a spadl na cyklostezku.

„K dopravní nehodě došlo v neděli před druhou hodinou odpoledne,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Automobil se zřítil z výšky asi šesti metrů na nově vybudovanou cyklostezku a její oplocení. „Bylo štěstí, že v tu chvíli po cyklostezce nikdo neprojížděl,“ informovala Aha! žena z nedalekého Pávova.

O víkendech se po cyklostezce běžně pohybují desítky cyklistů. Její manžel okamžitě běžel na místo nehody. To už prý byl vyděšený řidič z vozidla venku. „Nikdo se opravdu nezranil,“ podivovala se i mluvčí policie. Podle jejích slov bylo po dechové zkoušce u řidiče vyloučeno požití alkoholu před jízdou. „Příčinu nehody dopravní policisté zatím dál zjišťují. Vznikla škoda ve výši asi 100 tisíc,“ dodala mluvčí Jana Kroutilová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.