Novorozeně prohlásili za mrtvé: Přežilo šest hodin v márnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Novorozeně prohlásili za mrtvé: Přežilo šest hodin v márnici

Hoch byl zmrzlý na kost, ale žije!
Hoch byl zmrzlý na kost, ale žije! (Foto YouTube.com)

Místo aby první hodiny svého života strávil v matčině náručí a sál z jejího prsu mléko, prožil si novorozenec z Mexika peklo. Krátce po narození ho prohlásili za mrtvého a poslali do márnice. Tam ale po několika hodinách zázračně »ožil«!

Neuvěřitelný příběh se stal ve státě Puebla, kde nejmenovaná Mexičanka ve 23. týdnu těhotenství předčasně porodila synka. „Je mi to moc líto, ale nedýchá,“ oznámil jí krátce po porodu lékař a dítě nechal převézt do márnice. Jenže o šest hodin později tam funebráky čekal šok! „Měli jsme ho připravit na pohřeb, místo toho jsme ale zjistili, že se hýbe,“ prozradil majitel pohřebního ústavu Miguel Angel Flores, který plačící a na kost promrzlé dítě našel. „Je zázrak, že v takové zimě vůbec přežil,“ kroutí nevěřícně hlavou. Miminko prý bude v pořádku, ovšem doktora, který podepsal úmrtní list, teď čeká vysvětlování, jak takovou chybu mohl vůbec udělat.

K incidentu došlo v nemocnici La Margarita.

Na video se můžete podívat zde: 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.