Mužský »pás cudnosti«: Vězení na penis ovládli hackeři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mužský »pás cudnosti«: Vězení na penis ovládli hackeři!

Zařízení prý používají desetitisíce lidí po celém světě.
Zařízení prý používají desetitisíce lidí po celém světě. (Foto Twitter, scom)

Že jste ještě neslyšeli o výrobku s výstižným názvem Cellmate (česky: Spoluvězeň) od firmy Qiui? Jedná se o jakousi obdobu ženského pásu cudnosti, určenou akorát mužům. 

Prostě uzamkne jejich šourek a penis »do klece« tak, že volnost dostane až na základě povelu z aplikace v mobilním telefonu (pro detailisty: dírku na močení »pastička« má)... Žena (či muž) tak mohou »trýznit« partnera libovolně dlouho, než ho pustí znovu do »akce«, i proto hračka spadá do segmentu pomůcek BDSM...

Háček je v tom, že čínská aplikace obsahovala bezpečnostní chybu, skrze kterou mohli přebrat kontrolu nad zařízením počítačoví hackeři a držet »uvězněného« v šachu libovolně dlouho: mechanicky rozevřít se totiž Cellmate nedá! Na chybu výrobce upozornila už před pěti měsíci specializovaná britská firma Pen Test Partners, a když Číňané nereagovali, Britové v týdnu vše zveřejnili. Až poté se »zámek« na genitálie dočkal softwarové opravy. Vypadá to však, že žádný z uživatelů se cílem útoku nestal.

Skrze telefon můžete libovolně odemykat a zamykat partnerovo »nádobíčko«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.