Znásilnil manželku ve vaně! Stíhán nebude. Žena s ním chce divočit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Znásilnil manželku ve vaně! Stíhán nebude. Žena s ním chce divočit

Ilustrační foto
Ilustrační foto (iStock)

Měsíc vyšetřovali kriminalisté případ znásilnění manželem ve vaně, který jim žena nahlásila. Pachatel ale nakonec stíhán nebude. Policisté případ odložili, protože žena nedala souhlas s trestním stíháním.

Případ se stal v srpnu v malé obci na Jindřichohradecku. Napadená ve výpovědi uvedla, že strávila s manželem večer v restauraci. Po návratu domů se šla vykoupat. Na společné dovádění ve vaně dostal chuť i manžel, a tak se s jejím souhlasem ponořil do vany. Pak ale chtěl sex a když odmítla, znásilnil ji. Ona po činu utekla do místnosti, kde byly děti, a zavolala na linku 158. Policisté ho na místě zadrželi. „Protože mezi pachatelem a obětí je přímý příbuzenský poměr a žena nedala souhlas s trestním stíháním, policii nezbylo než případ odložit. Současně je dáno zákonem, když někdo takový souhlas vezme zpět, už nelze podruhé tento případ šetřit,“ zpřesnila policistka Hana Millerová. Podle trestního zákoníku hrozí pachateli za znásilnění až osm let za mřížemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.