Tajemná loď v ledu! Úkryt elity pro případ globální katastrofy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemná loď v ledu! Úkryt elity pro případ globální katastrofy?

Záhadný objekt odhalený na Google Maps.
Záhadný objekt odhalený na Google Maps. (Reprofoto YouTube)

Vyznavači konspiračních teorií mají svátek! Na satelitních mapách společnosti Google se objevila tajemná, 120 metrů dlouhá loď uvězněná v ledu 100 kilometrů od pobřeží Antarktidy.

Zprávu o záhadném objevu sdílel youtuber s přezdívkou MrMBB333, který se představuje jako Earth Watchman (Strážce Země). Videem nasměroval další uživatele na ledovec ležící jižně od Nového Zélandu. Z jinak zasněžené krajiny tam při přepnutí do režimu 3D vystupuje »plasticky« na povrch něco, co opravdu vypadá jako velká loď, včetně řady oken, několika palubami a komíny. Strážce Země na videu našel i vjezdy a místa pro parkování velkého množství vozidel. Vyznavači konspiračních teorií věří, že existuje světová elita, která se v případě globální katastrofy uchýlí na utajované místo, kde krizi přečká. Takže pokud někdo opravdu bohatý a vlivný náhle zmizí, už víme, kde ho hledat...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.