Naplánoval manželce oslavu 10 měsíců po své smrti: Otcův e-mail ze záhrobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Naplánoval manželce oslavu 10 měsíců po své smrti: Otcův e-mail ze záhrobí!

Manželé spolu byli téměř 25 let.
Manželé spolu byli téměř 25 let. (Foto Alyssa Mendozová)

Bing Mendoza v roce 2019 zemřel na selhání ledvin. To mu ovšem nezabránilo v tom, aby skoro rok poté své manželce zorganizoval oslavu stříbrné svatby.

Deset měsíců po jeho smrti obdržela jeho dcera Alyssa tajemný e-mail s instrukcemi, jak má 25leté výročí jejích rodičů vypadat. Myslel na všechno – od jídla až po dekorace. „Alysso, tento e-mail píšu pro případ, že nebudu při smyslech, nebo v horším případě budu po smrti,“ začíná zpráva, která byla naplánována tak, aby byla doručena pouhých několik týdnů před nedožitým výročím svatby.

Čekala dva dny
„Zprvu jsem se ho bála otevřít. Kdo by se nebál otevřít e-mail od někoho, kdo zemřel před 10 měsíci?“ přiznala Alyssa. Po překonání prvotního strachu jí ovšem zaplavila vlna radosti, když zjistila, že posledním přáním zesnulého otce bylo naplánovat své manželce prvotřídní oslavu. Alyssa na přípravách pracovala celou noc, aby si její matka mohla oslavu užít už od časného rána. „Mamka samozřejmě brečela, ale bylo vidět, že byla zároveň šťastná.“

Další květiny?
Bing před svou smrtí rovněž zajistil, aby jeho žena každý rok dostala k narozeninám, na Valentýna a k výročí svatby pugét svých oblíbených růžových a bílých růží. Sama Alyssa neví, jak dlouho budou kytice chodit. Floristka je prý »vázána mlčenlivostí«.

Bing ženu ulovil na kytici růží.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.