Autokamera je vhodným doplňkem pro cestování ve městě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Autokamera je vhodným doplňkem pro cestování ve městě

 (mevia.cz)

Nahrát si zážitek z cest, ale také mít po ruce přímý důkaz, pokud dojde ke kolizi s jiným vozidlem. Přesně to jsou dva důvody, proč si stále více lidí pořizuje kamery do auta. Jsou malé, skladné a velmi oblíbené, neboť jejich jedinou funkcí samozřejmě není nahrávání kvalitního videozáznamu.

Umí totiž i fotografovat, nepotřebují klasické baterie a pohlídají vůz i tehdy, když na chvíli odejdete. Senzory pohybu jsou ve střehu neustále – a když zaznamenají aktivitu v okolí, automaticky se hned poté zapínají.

Přehrajte si záznam na kterémkoliv zařízení

Chytrý mobil má snad prakticky každý a stolní PC nebo notebook nesmějí chybět v žádné moderní domácnosti. Přehrajte si zpětně trasu včetně rychlosti a dalších podrobností, neboť je to právě moderní autokamera, která má pestrou paletu doplňkových funkcí pro všechny. Díky podpoře velkokapacitních microSD karet nabídne až sedm hodin kvalitního záznamu, takže zážitek z cesty na dovolenou pak už jen stačí přehrát do počítače nebo jiného zařízení a kochat se krajinou italského venkova nebo vybraných českých destinací. Krásně může být přeci všude na světě, že?

Snadná instalace, nenápadné vzezření a úspora místa

Tedy, jak vybrat kameru do auta? Dnešní trh je velmi pestrý a nabídne i modely, které jsou opravdu drobné – a přitom přinášejí výkon, na který je spolehnutí. Instalace je velmi jednoduchá, k dispozici budou dvě varianty, přísavka na sklo a 3M samolepka, která dobře odolá i případným teplotním rozdílům. Mimochodem, vadit nebude ani dešťová přeháňka nebo mlžný opar, protože autokamery 21. století jsou velmi sofistikované a poradí si i s libovolnými rozmary počasí. Porozhlédněte se sami v nabídce na cel-tec.cz a jistě si vyberete nějaký zajímavý model, který vás bude provázet na cestách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.