Není to sen! Za online nákupy můžete dostat peníze zpět. Víme, jak na to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Není to sen! Za online nákupy můžete dostat peníze zpět. Víme, jak na to!

 (Tipli)

Nakupovat a nechat si za to zaplatit? Není to sen! Je to možné a dokonce jednoduché. Trik se jmenuje cashback a ušetříte díky němu při nákupu spotřebního zboží, oblečení nebo zábavy.

Taky jste s nástupem karantény a zavřených obchodů přešli na nákupy v e-shopech? Pak musíte vědět o fintě, kterou je nakupování přes cashbackový portál Tipli.cz. Stačí se tam zaregistrovat a za své nákupy pak dostanete peníze zpět. Jako odměnu.

Větší nákup, větší úspory

Cashback, čili „peníze zpět“, je na Tipli dán jako procenta z ceny nákupy. Čím víc tedy utratíte, tím větší je také částka, kterou dostanete zpět. Vybírat můžete z bezmála 700 obchodů! Jestli se nudíte v karanténě, přímo se nabízí vyzkoušet cashback v Knihy Dobrovský. Ale nemusíte kupovat ani věci. Klidně si s cashbackem objednáte dovolenou nebo různé služby. Až po pandemii vyrazíte na film do Cinema City, bude vědět, jak koupit lístky levněji.

Neuvěřitelné skladiště slev

Cashbackem to ale nekončí, Tipli totiž funguje i jako skladiště slev! Jestli je v nějaké obchodě super sleva nebo výhodná mimořádná nabídka, tým Tipli se o tom bleskurychle dozví. Odkazy nebo slevové kupony pak obratem zveřejňuje na webu, kde je můžete zadarmo využít. A podobné, jenom ještě lepší, je to s letáky z obchodů.

Aktuální akční letáky

Máte plné zuby papírové změti ve schránce, která si říká slevové letáky? I na tohle má Tipli řešení: akční letáky online! To stejné, co na papíru, ale na internetu. Přehledné, srovnané, dostupné kdykoliv a kdekoliv. Kaufland, Tesco, Billa, Lidl… na Tipli jsou všechny. Když se navíc zřeknete neekologické papírové reklamy, uděláte něco pro naši planetu.

Tenhle obchod jsme neznali!

Až na Tipli jsme si uvědomili, kolik je na internetu obchodů. Spoustu jich určitě ani neznáte. Tak třeba Od Karla.cz? Slyšeli jsme o něm poprvé, ale okamžitě se nám tenhle online bazar zalíbil. Co se sortimentu týče, má do konkurence daleko, ale ceny jsou neuvěřitelně nízké! Zboží je navíc prověřené. Stejně jako e-shopy na Tipli.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.