Otevírají se kempy, ale...Od hracholuské přehrady hlásí do srpna VYPRODÁNO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Otevírají se kempy, ale...Od hracholuské přehrady hlásí do srpna VYPRODÁNO!

Děvčata dezinfikují chatičky.
Děvčata dezinfikují chatičky. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

A je to tu. Dnešek je ve znamení velkého otevírání. Platí to i o kempech, které zaznamenávají záplavu objednávek na léto. Tak je tomu i v Keramice u hracholuské přehrady na Plzeňsku. Tady mají už jen poslední místa. Až na srpen!

V předchozích letech bylo tábořiště, které loni v anketě Kemp roku ČR obsadilo čtvrté místo, otevřené už od dubna. Letos se kvůli koronavirové stopce otevírá až dnes. A přísná pravidla hygieny tu samozřejmě budou platit také. „Při vstupu do kempu změříme příchozím teplotu. Kvůli tomu jsme postavili novou recepci s turnikety. Dříve přes recepci chodili jen ti, co byli u nás ubytovaní, teď tudy budou muset procházet všichni. I ti, kteří si k nám přijdou jen zaplavat,“ popsal deníku Aha! situaci majitel Vladimír Čech.

Proč tak pozdě?
Ten tvrdí, že kempy měly být – na rozdíl od restaurací či nákupních center – otevřeny už dříve. „Máme chatky od sebe 20 metrů a rozestupy mezi lidmi se u nás také dají snadno uhlídat. Navíc se tady návštěvníci mohli už dříve nadýchat čerstvého vzduchu, který není infikovaný viry tak, jako je třeba ve městě. Pak se stávalo, že kolem velkých měst se shlukovali na procházkách lidé, kteří mohli být v kempu,“ dodal Vladimír Čech. Kemp už je na léto téměř obsazený. Poslední volná okénka jsou na srpen. Ale i ta se prý rychle obsadí. Však také podle vlády budou trávit Češi dovolenou doma, kde je také nádherně. A u přehrady Hracholusky tohle platí na sto procent.

Přečtěte si
kristýna ryglová
22. 9. 2023 • 21:39

Je pravda, že vloni byly kempy hodně plné, ale letos už to nebylo tak hrozné. Po Covidu jsme si koupili stan z https://armik.cz/ a objížděli jsme kempy, až jsme našli nějaký volný. U nás jsou kempy na každém rohu a nám je vždycky více méně jedno, kam pojedeme. Hlavně, když odjedeme na pár dní z domu .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.