Chcete mít auto Bentley? Počkáte si rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chcete mít auto Bentley? Počkáte si rok!

Na zámku Chyše se objevily tři luxusní vozy, jejich celková hodnota je více než 15 milionů korun.
Na zámku Chyše se objevily tři luxusní vozy, jejich celková hodnota je více než 15 milionů korun. (Aha! – Alexandr Malachovský)

CHYŠE – Prodejců luxusních vozů Bentley a Lamborghini by mělo být v Česku daleko více. Zaznělo to na setkání luxusních aut na zámku Chyše na Karlovarsku. Vedle společnosti Auto Exner totiž vstoupil do jednání o prodej těchto milionových aut další pražský prodejce.

Prodejců luxusních vozů Bentley a Lamborghini by mělo být v Česku daleko více. Zaznělo to na setkání luxusních aut na zámku Chyše na Karlovarsku. Vedle společnosti Auto Exner totiž vstoupil do jednání o prodej těchto milionových aut další pražský prodejce.

„Český trh je pro nás nesmírně zajímavý. Prodej luxusních aut neustále roste,“ řekl Helge Leonhardt, jehož společnost dovoz vozů Bentley a Lamborghini pro Česko zajišťuje. Ovšem pokud se pro nový vůz značky Bentley nebo Lamborghini rozhodnete, musíte počítat s dobou dodání kolem jednoho roku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.