Provázkem škrtil přítelkyni: Mám rakovinu, půjdeš se mnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Provázkem škrtil přítelkyni: Mám rakovinu, půjdeš se mnou!

Radomír Sedlář čelil za škrcení přítelkyně obžalobě z pokusu o vraždu. Nakonec vyvázl s podmínkou za nebezpečné vyhrožování.
Radomír Sedlář čelil za škrcení přítelkyně obžalobě z pokusu o vraždu. Nakonec vyvázl s podmínkou za nebezpečné vyhrožování. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Hádka a pomsta za vše… Špagátem se podle obžaloby pokusil uškrtit přítelkyni Radomír Sedlář (59) z Hodonínska. V návalu vzteku na ni prý zakřičel smyšlenku: »Mám rakovinu, umřu a ty půjdeš se mnou!«

Po rozepři přehodil přítelkyni smyčku kolem krku. Ta se však zachytila na ženině bradě a nic se jí nestalo. Útočník pak u soudu tvrdil, že ji chtěl jen postrašit. „Když jsem viděl, že bych jí mohl po nějaké době škrcení ublížit, tak jsem ji pustil,“ řekl. Už krajský soud dospěl k závěru, že se muži nepodařilo prokázat úmysl vraždit. Žalobcem navrhovaných 18 let za pokus vraždy odmítl. Podmínečný trest včera olomoucký vrchní soud však zpřísnil vzhledem k tomu, že Sedlář užil provaz, což je zbraň. Původní trest osm měsíců s tříletou podmínkou zpřísnil na dva roky se čtyřletou podmínkou.

Přečtěte si
kaykolenders
11. 11. 2022 • 10:08

Dám vám k dispozici půjčku od 50 000 Kč do 10 000 000 Kč

za velmi jednoduchých podmínek každému, kdo může splácet. Provádím také investice a půjčky mezi jednotlivci všeho druhu. Nabízím krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé půjčky ve spolupráci se svým právníkem a dostupnou dobu splácení. Neznáme vaše použití a naše převody jsou poskytovány bankou pro bezpečnost transakce. Pro všechny vaše požadavky udělejte návrhy týkající se sazeb a splátkových kalendářů a já vám budu k dispozici. Nakonec pro lepší porozumění mě prosím kontaktujte e-mailem : Roller­domi­nika@­gmail­.com
Whatsapp: +420702455380

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.