Rakovina ovlivnila život dvou rodin: Vdala jsem se za manžela družičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rakovina ovlivnila život dvou rodin: Vdala jsem se za manžela družičky

Celá rodina
Celá rodina (Foto Twitter)

Kdyby podle jejích příběhů natočili telenovelu, měla by fantastický úspěch. Dvě nejlepší kamarádky si šly navzájem na svatbách za družičky, po smrti jedné z nich se ta druhá provdala za jejího muže.

Australanky Katrina Hawesová (41) a Kelly Veltová (†31) se v roce 2001 setkaly v advokátní kanceláři a od té doby byly nerozlučné kámošky. Často chodily na rande ve čtveřici se svými nejprve snoubenci, později manžely Coreym a Nathanem.

Starost o rodinu

Pak ale přišla smutná rána osudu. Kelly zemřela na rakovinu. „Byla jsem u ní až do chvíle, než vydechla naposledy, měla nádor na mozku. Držela jsem ji za ruku. Měla jedinou starost: aby její manžel Nathan se dvěma dětmi nezůstali sami,“ vzpomíná Katrina.

Vychovávají 4 děti

Pak se stalo, co asi nikdo nečekal. Rakovina si i přes intenzivní léčku v Německu po 18 měsících po Kelly vzala i Coreyho. Katrina s Nathanem našli v sobě útěchu, oporu a porozumění v jejich těžkých životních situacích. Jen rok poté, co Corey zesnul, rozhodli se spolu začít chodit a teď žijí ve spokojeném manželství. Dohromady vychovávají čtyři děti.

Katrina: Zrada? To je hloupost

Někteří bývalí přátelé to označili za zradu a přestali se s nimi stýkat. „Je to hloupost. Jsem si jistá, že Kelly by si to tak přála a byla by z toho šťastná,“ říká Katrina.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.