Dívka (17) pohnala řidiče autobusu k soudu: Vždyť já neumím smrkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dívka (17) pohnala řidiče autobusu k soudu: Vždyť já neumím smrkat!

Foto Aha! – Karel Janeček
Foto Aha! – Karel Janeček (Foto Aha! – Karel Janeček)

Nemohla jsem vyhazovat papírové kapesníčky, protože neumím smrkat! Tak u soudu argumentovala středoškolačka Tereza (17). Za nepořádek pod její sedačkou ji napadl řidič autobusu Ekhard S. (58). Hrozí mu za to až čtyři roky basy!

Incident mezi šoférem a Terezou začal loni 3. ledna údajně tím, že si dívka vzala z platebního automatu ve voze jízdenku, kterou tam zapomněla jiná cestující. Neudělala to prý poprvé, i když měla předplacený jízdní doklad. Jízdenky prý vždy zmačkala a házela s použitými papírovými kapesníčky pod sedačku. Inkriminovaného dne dosud netrestanému Ekhardovi ruply nervy. „Chytil mě poté pod krkem za šálu, spadla jsem na sedačky,“ řekla dívka. „Tahal mě po autobusu. Vztyčil ruku a řval, jestli chci baňu (rána) nebo v pysk (rána do obličeje). Shodil mě na sedačku, nutil mě k vydání jízdenky, kterou jsem vzala, ani nevím proč,“ tvrdila dívka. Řidič naopak tvrdí, že si útok notně přibájila. Přestože se dívka domohla toho, aby mohla u soudu vypovídat bez přítomnosti obžalovaného řidiče, do školy jezdí jeho autobusem několikrát do týdne dál. „Mám z něj strach,“ zdůvodnila svůj požadavek na vykázání Ekharda S..

Přečtěte si
vlado70
15. 1. 2020 • 11:38

třeba je postižená a nemůže..takové případy jsou tak nesuď te když nevíte!!!

vemenozmojistary
14. 1. 2020 • 13:35

Kráva 17 a neumí smrkat? To si jako nudle utírá do rukávu? Ta by potřebovala rozbít 🐽!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.