Za mladou tvářičkou se skrývá podvodnice: Přilepila se na staříka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za mladou tvářičkou se skrývá podvodnice: Přilepila se na staříka!

Těhotná recidivistka Anna Horváthová (26) podvedla během přerušení svého jiného trestu naivního starce a připravila jej o 11 tisícovek. Odvolací soud ji proto poslal zpět za mříže.
Těhotná recidivistka Anna Horváthová (26) podvedla během přerušení svého jiného trestu naivního starce a připravila jej o 11 tisícovek. Odvolací soud ji proto poslal zpět za mříže. (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Za »podvodnici specialistku« označil odvolací soud v Brně ženu, která si ze schopnosti obrat starší a naivní oběti udělala živnost.

Pohledné Anně Horváthové (26) přerušili kvůli těhotenství pobyt v base, jenže na svobodě se nepoučila. Za další podvod, jehož obětí se stal penzista (79), vyfasovala v úterý dva roky vězení. Muže si vyhlédla na poště, nalepila se na něj a spustila vodopád slov o těžké životní situaci. Nakonec z něj pod různými záminkami vytáhla 11 tisíc korun. Dalších 40 tisíc měla inkasovat na údajné vyplacení biologického otce jejího nenarozeného dítěte. Na místo, kde mělo dojít k předání peněz, ale dorazila policie. „Byla to půjčka, vše bych vrátila,“ dušovala se protřelá recidivistka. „Obžalovaná zneužila důvěru a naivitu starších lidí, její odvolání se zamítá,“ řekl soudce Adam Kafka. Rozsudek je pravomocný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.