Další rekord moravského žrouta: Kilo rohlíčků za 7 minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další rekord moravského žrouta: Kilo rohlíčků za 7 minut!

Velká výzva. Na Maxijedlíka čekal kilogram vánočního cukroví – napůl vanilkové a čokoládové rohlíčky.
Velká výzva. Na Maxijedlíka čekal kilogram vánočního cukroví – napůl vanilkové a čokoládové rohlíčky.  (Foto Zdeněk Matyáš)

Vyhrává jednu soutěž za druhou, po zásluze si vysloužil přezdívku Maxijedlík. A vyučený kuchař Jaroslav Němec (45) z Bystrého si plnil břicho i v druhé adventní neděli! Vytvořil přitom národní rekord!

Za 7 minut a 4 vteřiny zlikvidoval talíř s kilogramem vanilkových a čokoládových rohlíčků. K dispozici měl přitom jen půl litru vody. „Dokud byla voda, mohl jsem suchá sousta lépe polykat. Ke konci už to bylo o vůli,“ popsal svůj boj se sladkostmi Němec. Obecenstvo v restauraci v centru Brna, ale i lidé na sociálních sítích mohli tipovat, za jak dlouho cukroví zmizí v útrobách Maxijedlíka. A mimochodem, žrout se po sladkém rekordu odměnil – dal si pořádného burgra!

Rekordy Maxijedlíka Jaroslava Němce

*Zopakování slavného filmového souboje Vladimíra Menšíka s bernardýnem Bohoušem. Němec zvládl s nadhledem celé menu o 11 chodech, kterým slavný herec umořil nešťastné zvíře i s jeho majitelem. *světový rekord v pojídání natvrdo vařených vajec – 24,5 za dvě minuty *bramboráky – 1 kilo do sebe nasoukal za 4 minuty a 20 sekund *švestkové knedlíky – 35 kousků polkl za čtyři minuty a čtrnáct vteřin *steaky – 888 gramů spořádal za pět minut

Snědl i smradlavou rybu

Maxijedlík zvládl letos na Extreme food festivalu v Olomouci i pojídání nejsmradlavějšího jídla na světě, zvané Surströmming, což je fermentovaný sleď z Baltského moře. Jedná se v podstatě o kvašenou rybu slané chuti a velmi silného zápachu. Němec jako jediný snědl celou konzervu a získal 1. místo.

Přečtěte si
mazanykralicek
9. 12. 2019 • 14:54

To je hnus tohle přežírání a ta ryba fuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.