VÁNOČNÍ JARMARK BLESKU: Nákupy, ale i super zábava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VÁNOČNÍ JARMARK BLESKU: Nákupy, ale i super zábava!

Jarmark nabízí i dílny
Jarmark nabízí i dílny (Tonda Tran)

Pestrý program každý den! VÁNOČNÍ JARMARK BLESKU – to nejsou jen stánky s nejrůznějším zbožím a všemi možnými dobrotami. Až do 22. prosince čeká ve 3. patře obchodního domu Kotva na návštěvníky i řada doprovodných akcí. Přijďte se přesvědčit!

V obležení je Ježíškova kancelář, kde máte vy i vaše ratolesti možnost napsat dopis Ježíškovi. Pro všechny je přichystaný speciální dopisní papír, obálka, razítko i schránka. Každé dítě, které dopis Ježíškovi napíše, dostane navíc dárek! Než si dospěláci nakoupí dárky, jejich potomci mohou každou sobotu a neděli od 10.00 až do 18.00 trénovat šikovnost ve vánočních dílničkách s časopisy Sluníčko, Mateřídouška i ABC. To ale není všechno.

S Koužky.cz si mohou také vlastnoručně vyrobit vánoční dárek, třeba veselé kolíčky či lucerničku na betlémské světlo. A rodiče dětí? Ti mohou trávit čas na workshopech pro dospělé s časopisem Blesk pro ženy. Přihlaste se na workshopy na JARMARK. BLESK. CZ. I dnes je otevřeno od 9.00 do 20.00.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.