Dítě zabil a hodil do kontejneru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Dítě zabil a hodil do kontejneru!

Novorozenec byl zabalený do zkrvaveného oblečení.
Novorozenec byl zabalený do zkrvaveného oblečení. (Foto Aha! – K. Janeček, M. Charbulák, PČR)

Za mřížemi je konečně údajný vrah novorozence z Karviné. V červenci dětské tělíčko zahodil do kontejneru za školní jídelnou, kde ho pak našel bezdomovec.

Vyšetřovatelé vraha děťátka tento týden lapili. „Ano, můžu potvrdit, že naši kriminalisté v těchto dnech zadrželi osobu k danému skutku. Bližší informace v současné době nebudeme sdělovat,“ řekla deníku Aha! policistka Eva Michalíková.

Mrtvolku našel letos 2. července bezdomovec. Ve smetí vyhrabal zkrvavené povlečení a oblečky. Vzápětí zjistil, že je v nich zabaleno zabité miminko. Smutným paradoxem je, že pouhých 15 minut chůze od místa nálezu tělíčka je 24 hodin denně v provozu babybox.

Místním se ulevilo
Místní lidé jsou rádi, že policie podezřelého vypátrala. „Že ho dopadli, se dozvídám až teď od vás. Je to pro mě překvapení, a příjemné,“ řekl včera na místě činu Rosťa Kvíčala (42) ze sousedního domu. Do kontejneru, kde leželo mrtvé děťátko, chodívá sypat odpad.

Rosťa Kvíčala z Karviné u kontejnerů, v nichž našel bezdomovec mrtvého novorozence:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
-bello-
1. 12. 2019 • 23:38

Národnost ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.