Spory »vyřešil« brutální vraždou: Zabil sousedku ranami do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Spory »vyřešil« brutální vraždou: Zabil sousedku ranami do hlavy!

Policie uzavřela okolí.
Policie uzavřela okolí.  (Foto Aktu.cz)

Ženu (†58) včera ráno zabil před domem v Nové Vsi na Praze-východ její soused. Zkrvavenou ji nechal ležet a odešel. Podezřelého zadržela policie. „Neútočil poprvé,“ tvrdí bratr oběti.

Muž zasadil oběti několik sečných ran, podle všeho sekerou nebo mačetou. „Žena byla nalezena s četnými poraněními v oblasti hlavy, které si nemohla způsobit sama,“ potvrdila Vlasta Suchánková ze středočeské policie. Podle bratra zemřelé byly motivem brutálního činu dlouhodobé sousedské spory. „Nebylo to poprvé, už byla napadena, také sečnou zbraní a měla vážná poranění,“ řekl serveru Aktu.cz zdrcený muž. Přesnou příčinu smrti a dobu úmrtí určí pitva. 

Poprvé přežila, on vyvázl s podmínkou Podle bratra oběti zaútočil muž na jeho sestru poprvé před pěti lety. Tehdy přežila. „Soud pana pachatele odsoudil k podmíněnému trestu, takže vlastně neměl žádný trest, mohl se volně pohybovat a zaplatil jen směšnou pokutu,“ líčil bratr zemřelé. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.