Šílenost: Potetovala si oči a... OSLEPLA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šílenost: Potetovala si oči a... OSLEPLA!

Když byla malá, sama sobě se nelíbila, teď je prý se svým zjevem už téměř spokojená.
Když byla malá, sama sobě se nelíbila, teď je prý se svým zjevem už téměř spokojená. (Foto Instagram)

Australanka Amber Lukeová (24) propadla tetování až do té míry, že ji posedlost inkoustovými obrázky stála přes 400 tisíc korun a takřka i zdraví. Nechala si totiž pokérovat oční bělmo a na tři týdny oslepla!

Amber z města Central Coast byla ještě před deseti lety úplně obyčejná dospívající holka. Pak si ale nechala udělat první kérku, na nichž se záhy stala závislá. Ke dnešku má po těle přes 200 různých motivů!


Sypání střepů


Navíc podstoupila i další úpravy těla, jako rozdvojení jazyka, natažení ušních lalůčků apod. Ani to ale dívce, jejíž profil na sociálních sítích sjíždí na 150 tisíc fanoušků, nestačilo a rozhodla se pro tetování očního bělma.


Při tomto zákroku si tatér připraví inkoust se speciálním pigmentem a směsí antibiotik a tento koktejl pak opakovaně vpichuje do očí. „Větší bolest jsem nezažila! Když do oka poprvé pronikl jehlou, bylo to, jako by mi do něj nasypal střepy,“ líčí Amber.


Už před úkonem opakovaně ujišťovala, nejspíš hlavně sama sebe, že je tetování očí zcela bezpečná procedura. „Tedy je-li provedena správně,“ upozorňovala na sítí Instagram, kde vystupuje pod přezdívkou Modrooká bílá dračice.


Na mámu kašle


Jenže tatér v jejím případě správně nepostupoval. „Bohužel pronikl jehlou moc hluboko a poškodil mi obě rohovky a já jsem oslepla. Naštěstí jen dočasně, na tři týdny,“ uvedla s tím, že její matka se i tak stihla zhroutit.
„Plakala a prosila mě, ať už s tím skončím,“ přiznává, ovšem jedním dechem dodává, že neposlechne. „Nechci mít na těle jediné nepotetované místo!“

Víte, že...


...tetování očního bělma bylo poprvé uskutečněno teprve v roce 2007 a dosud není prokázáno, že je zdravotně nezávadné?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.