Češka zadržená v Brazílii kvůli kokainu: Byla samá půjčka a dluh! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Češka zadržená v Brazílii kvůli kokainu: Byla samá půjčka a dluh!

Lucii zatkli v Brazílii kvůli pašování drog
Lucii zatkli v Brazílii kvůli pašování drog (Instagram, Facebook)

K pašování kokainu Češku Lucii T. údajně dohnaly dluhy! Podle své kamarádky byla rozvedená žena se třemi dětmi v insolvenci a měla mít velké finanční potíže.

Češku brazilská policie zadržela v São Paulu, když se údajně chystala pašovat do Thajska zhruba šest kilo kokainu. U sebe měla i dcerku (2)! Podle lidí z Bruntálska, kde žena i s dalšími svými dvěma dětmi (8, 11) žila, se dlouhodobě potýkala s nedostatkem financí. „Byla samá půjčka a dluh,“ řekla Aha! kamarádka údajné pašeračky. Podle insolvenčního návrhu dluží Lucie T. sedmnácti společnostem celkem 203 781,40 korun.

Drogy v obraze

Policisté Lucii T. zadrželi 11. září v hotelovém pokoji. Kokain podle brazilských médií ukryla do repliky obrazu Poslední večeře Leonarda da Vinciho a do šachovnice. Sama je nyní v domácím vězení, kam byla umístěna kvůli své malé dcerce.

Pořád na »dovolené«

Lidi z okolí Lucie T. prý zaráželo, že žena i přes finanční problémy stále cestuje. V létě byla v Černé Hoře a v Kataru, první polovinu září trávila s nejmladší dcerkou v Brazílii. Fotkami z dovolených se ráda chlubila na sociálních sítích.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.