Premiér vs. »zaplacená« demonstrantka: 0:1 Omluva? Babiš se odvolá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiér vs. »zaplacená« demonstrantka: 0:1 Omluva? Babiš se odvolá

Zatímco případ Čapí hnízdo se vleče roky a rozuzlení je stále v nedohlednu, v jiné kauze premiéra Andreje Babiše (65, ANO) justice zaúřadovala bleskově. Okresní soud Praha v jediném týdnu stihl žalobu projednat a odsoudit Babiše k omluvě.

„Označení demonstrantů za zaplacené a objednané jsou dehonestující a urážlivá a za tato tvrzení se tímto omlouvám.“ Tak zní text omluvy, kterou má Babiš podle včerejšího verdiktu do měsíce adresovat Janě Filipové. Účastnice protivládních sešlostí premiéra zažalovala za to, že demonstranty opakovaně označil za zaplacené. Podle soudkyně Simony Kačerové musí Babiš jako veřejně činná osoba zvýšenou míru kritiky tolerovat. Ten ale následně vzkázal, že proti verdiktu soudu, který případ začal projednávat ve středu, se odvolá. 

Přečtěte si
AliAlice
7. 9. 2019 • 17:01

A ty stejný transparenty,to jim někdo dělal grátis ?? A stačila mě fotka pani stěžovatelky s Kalouskem...a už žádný komentář nepotřebujeme !!! A s jakou rychlostí byl ,,údajný "přestupek vyřešený....někdo s nás dělá blbce !!

jity
7. 9. 2019 • 14:37

Mě by spíše zajímalo kdo jim platil ty autobusy a kdo platil po nich úklid na Letné. Jistě tam museli mít i toalety a to také neni zrovna levné. Kdo platil obrazovky a ozvučnění? Před demonstrací tvrdili, že mají transparentní účet 2mil. a po demonstraci najednou měli 6mil. Minář je placen od Milionů chvilek, to přece zveřejnili. Neznám nikoho kdo by jim tam peníze posílal.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.