Nečesaný je volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nečesaný je volný!

Lukáš Nečesaný
Lukáš Nečesaný (Dana Kolářová CNC / Blesk)

Dvakrát byl odsouzen a pokaždé se díky zásahu Nejvyššího soudu dostal na svobodu. Nyní je Lukáš Nečesaný (26) definitivně volný. 

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman nepodá dovolání proti verdiktu vrchního soudu, který ho v březnu zprostil obžaloby z pokusu o vraždu kadeřnice v Hořicích. „Dovolání není možné opřít o žádný ze zákonných dovolacích důvodů,“ konstatoval mluvčí Nejvyššího státního zastupitelství Petr Malý.
Soudy s Lukášem Nečesaným trvaly šest let a za tu dobu padlo čtrnáct soudních rozhodnutí. Nečesaný strávil dva roky za mřížemi.


Surový útok polenem
Brutální přepadení se stalo 21. února 2013 v kadeřnictví v Hořicích v Podkrkonoší. Útočník kadeřnici Ludmilu B. nejméně šestkrát udeřil do hlavy rozpůleným polenem, poté jí z peněženky ukradl 10 tisíc a uprchl. Zraněnou ženu objevil její syn a rychlý převoz do nemocnice jí zachránil život.

Rozsudek nad Lukášem Nečesaným si přišlo poslechnout spoustu lidí:



Přečtěte si
kozinozka
31. 5. 2019 • 16:59

Soudy jsou v úpadku jako je i zdrtavotnictví a školství. Nezmění se to zde dne na den a hlav ně samo se to nezmění. Taky nestačí/ jak řekl prezident Zeman/ "pokřikovat" na Václaváku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.